USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Наукові пікніки» у Луцьку: завтра палатиме Театральний майдан

21 Вересня 2019 22:36
Саме так, але не лякайтеся, адже мова про гарячу подію осені – Наукові пікніки у Луцьку. Запрошуємо усіх лучан завтра, 22 вересня на Театральний майдан, де з 12:00 до 15:00 ви зможете опинитися в атмосфері цікавої та доступної науки, надзввичайних дослідів, експериментів та розваг. До речі, буде ще й зона розваг для наймолодших та розіграші призів, повідомляють організатори.

Серед учасників цьогорічних пікніків: STEM-школа Inventor, Музей технічного прогресу, кінологічний центр ГУНП у Волинській області, Центр науково-технічної творчості учнівської молоді, комунальний заклад «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 19 Луцької міської ради Волинської області», Волинська обласна Мала академія наук, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет хімії, екології та фармації (хімічний факультет), Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Палац учнівської молоді, Школа програмування та робототехніки Robocode, Волинський обласний центр зайнятості, Луцька гімназія № 21 імені Михайла Кравчука, Маленький Хогвартс, Луцький базовий медичний коледж та інші.

Під час наукових пікніків ви зможете долучитися до проведення дослідів з електродинаміки, побачити «Хімічний вулкан», «Пасту для слона», «Світлофор», «Веселку», «Змії», відвідати майстер-клас з дресирування, майстерки з залишкового образу, електромагнетизму і інерції, оптичних ілюзій, із вивчення поверхневого натягу рідин та впливу атмосферного тиску на тіла. Буде проведено різноманітні досліди з фізики: продемонструємо діючий прилад для перетворення енергії вітру у електричну комп’ютерним кулером, гірлянду із ARDUINO на 8 світлодіодів, дослід з визначення координації рухів руки, дослід з перетворення енергії вогню свічки в електричну, діючий макет «Розумного будинку», пристрій для перетворення обертального руху у звук.

Завтра ми дізнаємося як відбувається програмування справжнього робота, пересування роботизованої платформи по лінії або лабіринту, – це просто неймовірно!

Ще на пікніках ви зможете дізнатися про самостійне виготовлення фарби, цікавинку «плаваючий цитрус», «лавова лампа», якісну реакцію на крохмаль в домашніх умовах, індикатор з червонокачанної капусти.

Ви полюбите науку разом з нами, відвідуючи, здавалось би майстерку боді-арт, в’язання, під час виготовлення прикраси з фетру чи іграшки з бісеру, займаючись паперопластикою. Досі не вірите? Тоді приходьте!

Подія у ФБ: https://www.facebook.com/events/415773055720175/

Організатори: Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, Луцька Асоціація Волонтерів, Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus