USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Науковці виявили зміну основних симптомів COVID-19

14 Червня 2021 07:00
Мутації коронавірусу призвели до зміни його основних симптомів.

Про це повідомляють науковці Королівського коледжу Лондона, передає ТСН.

Наразі вчені вважають найбільш частими симптомами головний біль, нежить і біль в горлі.

Разом з тим, Всесвітня організація охорони здоров’я поки вважає головними симптомами COVID-19 лихоманку, сухий кашель і стомлюваність. Головний біль, закладеність носа і біль в горлі вважаються менш поширеними симптомами.

Національна служба охорони Здоров’я Великої Британії вважає основними симптомами лихоманку, тривалий кашель і втрату нюху і смаку. Вчені розповіли, що на початку пандемії сильний кашель спостерігався у 46% тих, що заразилися. Але тепер основними стали інші симптоми.

Професор генетичної епідеміології Тім Спектор вважає важливим, щоб хворі з ознаками застуди проходили тестування. За його словами, «індійський» варіант коронавірусу нагадує просту застуду у молодих людей і вони можуть стати джерелом поширення коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus