USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Навчать поводитися зі зброєю та надавати медичну допомогу»: мер закликав мешканців громади не нехтувати вишколами в Луцьку

7 Березня 2022 09:59
Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив про ситуацію у громаді станом на 9:00 ранку 7 березня.

З його слів, ніч у громаді пройшла спокійно: без обстрілів та надзвичайних ситуацій.

Станом на 9:00 ранку всі комунальні служби та організації, що забезпечують життєдіяльність міста, працюють у штатному режимі.

Громадський транспорт працює в режимі вихідного дня.

«Якщо ви бачите, що транспорту на якомусь напрямку критично не вистачає, залишайте свої пропозиції у коментарях. Ми будемо працювати над тим, щоб додати кілька одиниць транспорту», – звернувся мер до мешканців громади.

Він нагадав, що щодня о 13:00 відбуваються спеціальні навчання для всіх охочих у приміщенні КЗ «Спорт для всіх» на вулиці Будівельників, 11. Навчання передбачає різні блоки: як вправлятися зі зброєю, навички самооборони, як ховатися в укриття, як користуватися рацією, базова медична допомога тощо. Довідка за телефоном: 097 1 777 988.

Також міський голова закликав містян взяти участь у групових навчаннях. Дтельніше про це можна дізнатись за телефоном: 77 31 60, 77 31 63.

«Ці навчання є актуальними як ніколи, і можуть врятувати здоров’я та життя. Якщо ви не можете впоратися з відчуттям тривоги, то у Палаці урочистих подій в Луцьку працює штаб із надання психологічної допомоги. Телефонуйте на гарячу лінію 0 800 400 332 і вам нададуть безкоштовну психологічну допомоу», – зазначив мер.

Він зауважив, що в місті продовжує працювати Центр надання допомоги територіальній обороні з головним штабом у Волинському обласному драмтеатрі.

«Прошу зберігати спокій і не піддаватися паніці. Ми обов’язково мусимо перемогти з вірою в Господа і Україну», – наголосив очільник міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus