USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Найвродливіші панянки «Бандерштату-2018». Фоторепортаж

6 Серпня 2018 16:55
Усім відомо, що найкрасивіші дівчата – українки, а цьогорічний фестиваль українського духу «Бандерштат» - став епіцентром жіночої вроди. Красуні з’їхалися з усієї України. Ніжні, брутальні, юні, поважні – усі вони роблять фестиваль квітучим на вроду.

Пройнятися українським духом та відпочити приїхала на «Бандерштат» Ксеня зі Львова, тут вона вперше.
«Мене з дитинства виховували так, щоб любити та підтримувати українську музику. Я виросла на Іво Бобулі, Степані Гізі, Білоножках. Тому і зараз обираю фестивалі, де є саме українські гурти. Я була координатором проекту «Українська пісня» і бачу, що як львівський фестиваль, так і луцький дає можливість молоді побачити альтернативу іноземній музиці, почувши якісний національний продукт. Цього разу мене дуже вразив гурт «Тартак», на жаль, він зараз менше на слуху, але це просто вау. А ще, приємно потішило, що тут дуже багато дітей і це дуже круто, тому будуть і в мене дітки – їх сюди привезу»,- розповіла Ксеня.

Для бандерштатівця Ольги поїздка на фестиваль вже стала традицією.
«Я із Житомирщини, про «Бандерштат» вперше дізналася із соцмереж, хоча слідкую за ним 5 років. Сюди вже приїжджаю другий рік поспіль і це стало для мене приємною традицією. Мене зачепило те, що тут український дух, є культура спілкування та багато українських рок-гуртів. Мені дуже подобається тутешня атмосфера і сюди хочеться повертатися з року в рік», - каже жінка.

Частий гість фестивалю Марія з Рівненщини.
«Я намагаюся регулярно відвідувати «Бандерштат». Їду сюди не тому, що великий меломан, а за атмосферою. Я бувала не на одному фестивалі і є з чим порівняти: тут немає алкоголю, натомість високий рівень культури та дружелюбності. Мені дуже подобається гутіркова сцена, де безпосередньо можна поспілкуватися з різними цікавими людьми, як музикантами, письменниками так і громадськими активістами, політиками», - ділиться враженнями Марія.

А от лучанка Анна розповідає, що цей фестиваль об’єднує людей.
«Цьогорічний фестиваль мені дуже сподобався, як складом виконавців, так і атмосферою. Я дуже тішуся, що «Бандерштат» відбувається саме в моєму місті, адже він багато приносить для туристичного розвитку Луцька та промоції. Цього року тут я знайшла для себе нових друзів з Рівного та Києва», - говорить дівчина.

На «Бандерштаті» вперше Ярина з Івано-Франківська.
«Це такий релакс, особливо цікаве наметове містечко, де вирує добросусідське життя і від цього ми кайфуємо. Ба більше, тут хороший сервіс, є медпункт, душі, туалети. А ще тішить те, що усе тут чітко – згідно з програмою», - наголошує панянка.
І дійсно, адже наметове містечко на фестивалі це більше ніж місце для проживання – це маленький світ співдружності світоглядів.

До слова, харизматичні чоловіки розповіли чому обирають «Бандерштат».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 6 Серпня 2018 17:26
Нє, канєшно багато з них попадають в категорію "ябвдув". Але деякі тут явно просто для кількості...
Так є Показати IP 6 Серпня 2018 18:43
Україночки - найкрасивіші дівчатка, дівчата, жіночки, жінки....
Кех Показати IP 6 Серпня 2018 19:48
Ну хібащоб п‘яний був , а так нє ,нє то....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus