USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Назвали причину смерті легендарного Шона Коннері

29 Листопада 2020 19:10
Британський актор Шон Коннері, якого називають найкращим Джеймсом Бондом, помер через викликану пневмонією дихальну недостатність, вік і аритмію.

Про це 29 листопада пише портал TMZ з посиланням на свідоцтво про смерть зірки, передає Кореспондент.

У документі зазначено, що артист помер 31 жовтня. Серед причин смерті також називаються фібриляція передсердь та інші проблеми з серцем.

Раніше син актора Джейсон розповів, що Коннері «пішов тихо уві сні». В останні дні поруч з ним перебували всі члени сім’ї, які змогли прибути в столицю Багамських островів Нассау.

Сер Шон Коннері – легендарний і для мільйонів шанувальників найкращий виконавець ролі Джеймса Бонда. Шотландський актор першим зіграв агента 007 на великому екрані, він знявся в семи фільмах «бондіани».

Його акторська кар’єра тривала кілька десятиліть, за які він знявся в більш ніж 70 фільмах. Першим повнометражним фільмом про Бонда став Доктор Ноу 1962 року народження, в якому Коннері знявся з Урсулою Андресс.

Серед численних нагород Коннері – премія Оскар, дві премії BAFTA і три Золотих глобуси.

Він був посвячений у лицарі королевою у 2000 році. У серпні Коннері виповнилося 90 років.

Коннері ніколи не любив голлівудський спосіб життя, вважаючи за краще жити в Іспанії, Португалії та на Карибських островах, де він грав у гольф і насолоджувався спокійною старістю разом зі своєю дружиною Мішелін Роквебрун – художницею, яку він зустрів у Марокко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus