USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Назвали найсексуальнішого чоловіка планети. ФОТО

18 Листопада 2011 17:29
Найсексуальнішим чоловіком року за версією американського журналу «People» визнали голлівудського актора Бредлі Купера.

Про це повідомили Newsru.ua.
«Я радий, що навіть чоловік, який не виглядає як фотомодель, може отримати це звання», - повідомив 36-річний переможець.

Бредлі Купер уславився роллю в комедії «Похмілля у Вегасі». Зокрема, зіграв у фільмах «Все про Стіва», «Нью-Йорк, я люблю тебе», «День Святого Валентина», «Обіцяти – не значить одружитися.
На другому місці рейтингу 21-річний австралійський актор Ліам Хемсворт, найбільш відомий за своїми ролями Джоша Тейлора в серіалі «Сусіди».

На третьому місці - 39-річний британський актор Ідріс Ельба, відомий за фільмами «Жнива» 2007 року, «28 тижнів потому» того ж року , «Одержимість» - 2009.

У першій п'ятірці також актор Джастін Теро, а також Кріс Еванс, який знявся в «Лузерах» і «Першому меснику».
Крім того, до списку сексуальних чоловіків потрапили актори Райян Гослінг, Алек Болдуїн, а також кантрі-співак Тім Макгро та інші.
Титул головного красеня планети щорічно визначається журналом від 1985-го, коли він дістався підкорювачеві мільйонів жіночих сердець Мелу Гібсону. Відтоді у конкурсі, зі зрозумілих причин, лідирували представники Голлівуда: Харрісон Форд, Річард Гір, Метт Деймон та інші. Бред Пітт, Джонні Депп та Джордж Клуні повторили це досягнення двічі, - зауважує NEWSru.com.
Торік найсексуальнішим чоловіком планети визнали популярного канадського кіноактора Райяна Рейнолдса.
Єдиним «найсексуальнішим чоловіком планети» не з кіноіндустрії у 1988 році став Джон Кеннеді-молодший.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Mirna Показати IP 18 Листопада 2011 17:45
Ріккі Мартін і крапка :)))
Beautiful Days до Mirna Показати IP 18 Листопада 2011 20:05
Бредлі Купера - ні, він ляля,а той гей),то шо вже поробиш?:)
Хвайна дівчинка Показати IP 18 Листопада 2011 20:33
Волинські хлопці - найсексуальніші!))Дзвоніть - 095 7...1
Квіточка Показати IP 19 Листопада 2011 19:41
Дівчонки, сексі-бой - це одна морока, біля дзеркала постійно зайнято, у ванній кімнаті займають місце його засоби по догляду за волоссям та обличчям. А саме головне - крім себе, любимого, він не помічає більше нікого. Мені здається, що справжнього мужчину характеризує не зовнішність, а риси характеру: впевненість, відповідальність, сміливість та самодостатність. А ті, голлівудські - то тільки гарна картинка, за якою нічого цікавого немає
Осінь до Квіточка Показати IP 20 Листопада 2011 16:28
Воно то так, аде мавпу ж теж не хочеться)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus