USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Не Болдуїн: ЗМІ назвали винного у смерті українки на зйомках фільму в США

24 Жовтня 2021 18:36
У день, коли на знімальному майданчику фільму «Раст» в США загинула українка Галина Хатчінс, за реквізит відповідав працівник, що вийшов на заміну замість постійного реквізитора.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на The New York Post.

За даними журналістів, до трагедії привела ціла низка подій, яка призвела до хаосу на зйомках з Алеком Болдуіном.

У день фатального інциденту, 21 жовтня, близько шести членів знімальної групи оголосили страйк через умови праці – перепрацювань і проблем із зарплатою. Вони збиралися покинути майданчик і замість них викликали змінників.

Одним з тих, хто покинув зйомки перед загибеллю українки, був реквізитор. Замість нього до роботи приступила інша особа, ім’я якої не розкривається.

Саме його звинувачувала в події неназвана помічниця режисера з сценарієм, яка заявила про це рятувальникам за номером 911.

«Цей покидьок кричав на мене за обідом через заміни. Ви бачили, як він кричав на мене за столом? Він мав перевірити зброю. Він несе відповідальність за це», – говорила жінка.

Стрілянина трапилася приблизно через шість годин після заміни частини знімальної групи.

Читати також: Після смертельного пострілу. З’явилися фото Алека Болдуїна зі знімального майданчика, де сталася трагедія

Джерела стверджують, що Галина Хатчінс виступала за безпечніші умови праці, а в своєму Instagram вона висловила солідарність щодо протесту з колегами по зйомках.
Нагадаємо, що трагедія трапилася 21 жовтня на знімальному майданчику в штаті Нью-Мексико. Крім Хатчінс, також постраждав режисер Джоел Соуза – чоловік був госпіталізований, але вижив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus