USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відомий актор Алек Болдуїн застрелив на зйомках фільму українку

22 Жовтня 2021 08:43
Актор Алек Болдуїн випадково поранив на зйомках двох осіб, одна з яких померла.

Фатальний постріл актор зробив з гвинтівки, пише УНІАН з посиланням на телеканал KRQE.

Управління шерифа повідомляє, що Болдуїн застрелив оператора, 42-річну Галину Хатчінс. Вона була доставлена гелікоптером в лікарню в Альбукерке, де і померла. Як повідомляється, знімальна група знімала сцену, в якій використовувалася вогнепальна зброя. Невідомо, що сталося, але постраждали дві людини.

Інший потерпілий - 48-річний режисер Джоел Соуса перебуває на лікуванні у критичному стані.

Операторка-постановниця Галина Хатчінс, яка загинула на зйомках фільму «Раст», виявилася українкою. Точна дата народження Галини невідома, проте американські ЗМІ стверджують, що їй 42 роки. На своїй сторінці в Facebook вона вказала місцем свого народження Київ.

Свого часу жінка отримала ступінь магістерки міжнародної журналістики в Київському національному університеті ім. Т. Г. Шевченка, після чого працювала журналісткою-розслідувачкою для британських документальних фільмів у Європі.
Пізніше вона переїхала в США, де в 2015 році вона успішно закінчила Американський інститут кіно. Згодом жінка оселилася в Лос-Анджелесі і стала знімати короткометражні та документальні фільми. Першою її великою художньою роботою став фільм «Заклятий ворог» з Джо Манганьєлло у 2020 році.

У 2019 році видання American Cinematographer оголосило її переможницею в номінації «Висхідна зірка» (Rising Stars), а у 2018-му Галина Хатчінс стала однією з восьми кінематографісток в повністю жіночому класі Fox DP Lab від кіностудії 21st Century Fox.

Як зазначається, представник кіновиробничої компанії повідомив, що інцидент на знімальному майданчику стався в результаті нещасного випадку, пов’язаного з осічкою гвинтівки. На цей час ніяких звинувачень не пред’явлено.
За даними The Hollywood Reporter, у фільмі також знімалися Френсіс Фішер, Дженсен Еклз і Тревіс Фіммел.

Болдуін грає сумнозвісного злочинця Харланда Раста. За сюжетом, коли його онука визнають винним у випадковому вбивстві та засуджують до повішення, Раст відправляється в Канзас, щоб звільнити його з в’язниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Брендон Показати IP 22 Жовтня 2021 09:33
Шо є то є
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2021 11:14
а на родине могла бы жить
Олег до Анонім Показати IP 22 Жовтня 2021 12:11
Виживати
##Монархіст до Анонім Показати IP 22 Жовтня 2021 19:07
є така думка, що ніхто не буде жити вічно((. але це не точно))
Карло Понті Показати IP 22 Жовтня 2021 19:47
Це рука Москви ...
А Показати IP 22 Жовтня 2021 19:55
Автор молодець.. Болдуін а не Болдвін... Філологам привіт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus