USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Не дай Боже опинитись перед таким вибором, як я», – Тихановська про від’їзд в Литву. Відео

11 Серпня 2020 12:38
Опозиційна кандидатка в президенти Білорусі Світлана Тихановська пояснила, що сама прийняла рішення виїхати з Білорусі до дітей, хоча це було важким рішенням.

«Я думала, що вся ця кампанія мене дуже сильно загартувала і надала мені стільки сил, що я витримаю все. Але, напевно, я так і залишилася тією слабкою жінкою, якою була спочатку.

Я прийняла дуже важке для себе рішення. Рішення я прийняла абсолютно самостійно: ні друзі, ні рідні, ні штаб, ні Сергій (чоловік) жодним чином на нього просто не могли вплинути.

Читайте також: Не було вибору: чому кандидатку Тихановську вивезли в Литву

Я знаю, що багато хто мене зрозуміє, багато хто мене засудить, багато хто зненавидить. Але, знаєте, не дай Бог, опинитися перед таким вибором, перед яким опинилася я.

Люди, бережіть себе, будь ласка. Жодне життя не варте того, що зараз відбувається.

Я... Діти – це найважливіше, що є в нашому житті», – заявила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 11 Серпня 2020 13:00
Коли зрозуміла, що просто слабка жінка, треба було відразу закликати дітвору з майданів додому до тата і мами розійтися. Опозиція з- під кущів...... Розпалили вогнище і втекли.......
К.лучанин Показати IP 11 Серпня 2020 13:29
" Але, знаєте, не дай Бог, опинитися перед таким вибором, перед яким опинилася я." - Розум прийшов пізніше. Питається , чого пертись у політику, якщо цим ніколи не займалась? Лише для того щоб замістити свого чоловіка , якого влада не допустила до виборів і пропіаритись ? Дуже наївна жінка хотіла погратись у президенти. Як я зрозумів програми дій у неї не було, команди теж - одні загальні пусті фрази. Приміром так як у Зеленського коли обіцяв побороти бідність і припинити стрілянину. А відбувся ГОЛОБОРОДЬКО! У Білорусі зараз це помітно дуже, була підготовка до майдану, типу українського. Спонтанно такі речі не відбуваються! Звичайно , ляльководи були.
Українець Показати IP 11 Серпня 2020 15:47
Тихановська ухилилася від прямої відповіді на запитання про Крим і Донбас. З проросійської домогосподарки не вийшла Жанна д'Арк: Тіхановська офіційно відмовилася брати участь у акціях протесту, білоруська революція не має лідера
Анонім Показати IP 12 Серпня 2020 09:40
А для США європейський союз санкції не хоче ввести? там теж розганяли протестуючих.......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus