USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Не гуляй на моєму районі»: у Луцьку біля коледжу ЛНТУ студент побив неповнолітнього

20 Березня 2021 17:16
В обласному центрі Волині біля технічного коледжу ЛНТУ студент побив неповнолітнього, оскільки той «гуляв по його району». Неповнолітнього студента-«бійця» передали під нагляд батька.

Про це стало відомо з вироку Луцького районного суду Волинської області.

Злочин трапився 21 вересня минулого року на вулиці Конякіна, 5, а саме на прилеглій території технічного коледжу ЛНТУ. Намагаючись возвеличитись за рахунок іншого, неповнолітній студент другого курсу вищевказаного навчального закладу побив іншого хлопця, нанісши йому п’ять ударів руками та один удар ногою в обличчя.

У суді він не заперечував свою вину, попросивши вибачення у потерпілого. Натомість потерпілий просив суд покарати свого кривдника відповідно до закону. Він розповів, що того дня гуляв разом зі своїми друзями та двічі бачив неповнолітнього обвинуваченого, який йому казав, щоб той не гуляв на його районі. Коли вони побачилися втретє, обвинувачений підійшов до нього з претензіями та побив. Відзначимо, що обвинувачений родом із села Сокіл Рожищенського району.

Батько неповнолітнього злочинця повідомив суду, що той забезпечений усім необхідним, у них хороші стосунки. Син змінився в кращу сторону, шкодує про те, що сталося. Чоловік зазначив, що має вплив на обвинуваченого та контролює його поведінку.

Суд вирішив передати обвинуваченого під нагляд батька до досягнення ним повноліття. Також на користь потерпілого стягнули десять тисяч гривень моральної шкоди.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 20 Березня 2021 18:04
Обвинувачений родом із села Сокіл Рожищенського району... а район ЛНТУ вважає "свої районом". От ска бичяра.
Лучанин до Анонім Показати IP 20 Березня 2021 22:20
В такого контингенту "мій район" - то дуже умовне поняття, конкретні межі можуть швидко змінюватись залежно від обставин.
Анонім Показати IP 20 Березня 2021 18:13
Була в собаки буда,а не в "його районі".
Оксана Показати IP 20 Березня 2021 19:59
То його виключили з університету ??????? Чи університету байдуже кого вчити????-

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus