USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Не можна віддавати території та амністувати тих, хто вбивав українців, – Ігор Палиця про закінчення війни

17 Травня 2019 15:51
Новообраний президент Володимир Зеленський повинен докласти всіх зусиль, аби закінчити війну в Україні. Адже не зацікавлений у ній, зокрема фінансово, як Петро Порошенко. Разом з тим, Україна не повинна віддавати своїх територій та амністувати тих, хто вбивав чи катував українців.

Про це йшлося 16 травня під час прямого ефіру програми «Відкрита влада» на ТРК «Аверс».

Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця зазначив, що сподівається на те, що новообраному президенту Володимиру Зеленському вдасться закінчити війну, оскільки «він не заробляє, як президент Петро Порошенко і Віктор Медведчук, на контрабанді та продажі зброї».

«Якщо людина не зацікавлена фінансово в тому, щоб була війна, то, безумовно, вона зробить усе, аби вона закінчилася. Я дуже хотів би, щоб ця війна закінчилася, і всі наші хлопці-солдати, які сидять в окопах і чекають справедливості, в той час, як керівництво держави думає про те, як більше заробити, таки повернулися додому… Я хочу, щоб Зеленський закінчив війну», – зауважив голова облради.
На запитання про те, як можна закінчити війну, посадовець зауважив: «Безумовно, не можна віддавати свої території, безумовно, не можна амністувати тих, хто вбивав або катував українців, але треба шукати якісь варіанти виходу з цієї військової кризи. Всі війни колись закінчувалися, і все одно знаходилися компроміси, можливо важкі в момент прийняття, але такі, які давали змогу уникнути смертей з обох сторін. Війна має бути закінчена, і потрібно знайти такий компроміс, який сприйме українське суспільство, можливо важко сприйме, можливо з якимсь нерозумінням і не в абсолютній більшості, але сприйме для того, аби припинити війну. Можливо, доведеться піти на якісь поступки – не територіальні».

Також голова облради наголосив, що, на його думку, президенту Володимиру Зеленському вдасться закінчити війну лише за однієї умови – якщо український народ знатиме про всі тонкощі переговорів із приводу закінчення війни: «Якщо Володимир Зеленський питатиме в українського народу права на той чи інший крок, щоб не було так, як із Мінськими домовленостями, адже ми досі не знаємо, що там чітко прописано».

«Володимир Зеленський має бути щирим із народом, який його обрав, і війна обов’язково закінчиться», – акцентував політик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
! Показати IP 17 Травня 2019 19:15
Вікно Овертона потихеньку відкривається... Але народ не такий дурний як хтось думає, і 75% це не показник довіри до зе, це показник зневаги до пороха!
Корiнний лучанин Показати IP 17 Травня 2019 20:00
А другу сторону амнiстувати Можна ,що вбивали таких же украiнцiв.
! до Корiнний лучанин Показати IP 17 Травня 2019 20:54
Проспись. Одні захищали свою Батьківщину - Україну, другі - за рвані рупії її продають і ждут "хрюського міра".
Волиняка до ! Показати IP 17 Травня 2019 23:18
Погано ти знаєш РЕАЛЬНІ події тих часів. Зомбоящик таке не транслював.
До Волиняка до ! Показати IP 18 Травня 2019 09:33
Сходи, схили голову перед могилами на Алеї Героїв!
Диванним воякам Показати IP 18 Травня 2019 14:19
А ви запитайте хлопців, які і воювали і спілкувались і віддавали тіла вбитих...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus