USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Не можна залишитися без продуктів та транспорту: Луцькрада планує допомогти підприємствам придбати генератори

30 Листопада 2022 10:35
Луцька міська рада попрацює варіанти допомоги некомунальним підприємствам критичної інфраструктури, аби вони могли працювати в умовах відсутності електроенергії.

Про це йшлося під час засідання сесії Луцької міської ради.

Луцький міський голова Ігор Поліщук дав протокольне доручення департаменту економічної політики пропрацювати питання і в найближчий час дати на розгляд членів виконавчого комітету та депутатів пропозиції щодо забезпечення резервним живленням, тобто генераторами, підприємства критичної інфраструктури некомунальної форми власності. Це, зокрема, пекарні, транспортні підприємства та інші підприємства, від яких залежить життєдіяльність Луцької громади.

«Якщо не буде електроенергії, люди можуть залишитися без хліба та інших продуктів харчування. Тому потрібно прорахувати, які потужності є, які потрібні, та яким чином ми можемо долучитися – співфінансуванням чи іншим шляхом», - наголосив міський голова.

Також Ігор Поліщук відзначив, що в громаді є багато підприємств малого та середнього бізнесу – це кафе, магазини роздрібної торгівлі та інші заклади громадського харчування.

«Необхідно прорахувати варіанти допомоги міської ради цим підприємцям у забезпеченні їх джерелами резервного живлення, аби люди могли працювати в умовах відключення електроенергії. Ми маємо в межах своїх можливостей максимально подбати про кожного платника податків та зберегти робочі місця», - резюмував Ігор Поліщук.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus