USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Не можуть зняти гроші за кордоном та заплатити у транспорті: як на росіян діють санкції

10 Березня 2022 13:16
Росія поступово перетворюється на країну-вигнанця – громадяни РФ вже не можуть зняти гроші з банкоматів за кордоном та розрахуватися за допомогою платіжних систем у громадському транспорті, і це лише початок.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що в Росії вартість долара на готівковому ринку долає нові висоти – станом на ранок 9 березня вона досягла позначки в 190 рублів.

При цьому в багатьох обмінниках у РФ закінчилася валюта, вони не відкриваються, оскільки порожні. А Банк Росії ухвалив рішення «у зв'язку зі складною ситуацією» не відкривати торги акціями.

Також росіяни не можуть зняти гроші з банкоматів за кордоном, наприклад, у Грузії, оскільки Mastercard та Visa призупинили обслуговування карт, випущених російськими банками за кордоном.

«Кілька годин тому я отримав повідомлення про те, що Mastercard та Visa перестали працювати з Росією. Найближчий день-два картки перестануть працювати. Я пішов знімати останні гроші, але не встиг», – розповідає росіянин.
Також в РФ нині не працює Google Pay, тому росіяни мають складність з тим, щоб просто розрахуватися за проїзд. Контролери просто виганяють дітей з громадського транспорту.
А про черги до банкоматів й годі говорити – вони просто по всій «матушке России», починаючи від Москви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus