USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Не впорався з керуванням і виїхав на тротуар: у Луцьку водій авто збив жінку

13 Липня 2023 11:08
Учора, 12 липня, по вулиці Гулака Артемовського в Луцьку трапилася автопригода - автомобіль збив жінку на тротуарі.

Про це повідомляє поліція Волині.

60-річний лучанин, керуючи автомобілем Peugeot Partner, ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та збив 35-річну пішохідку. Після цього транспортний засіб зіткнувся з припаркованими автомобілями: Skoda Octavia та Renault Megane Scenic.

Внаслідок ДТП пішохідка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували у відділення нейрохірургії.

Транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Роман Показати IP 13 Липня 2023 11:46
Їздять як цаймери о півночі, я раз поїхав на Світязькі озера відпочивати, в Любомлі баба за рулем просто в лоб мені їхала, удалося втікти , в Згоранах якесь чудо на жигульці вискочило чудом розминулис, а про Шацьк слів брак, і хто цим людям права дає , завал...
Анонім до Роман Показати IP 13 Липня 2023 12:18
краще тоді їдь не на Світязь, а на передову, там точно тобі ніхто мішати не буде, а навичка "удалося втікти" може і згодиться, коли не авто, а снанаряд буде в лоб летіти. А то як поганому танцору, всі і все навкруги мішає, бо Я по дорозі їду.
Ананісту до Анонім Показати IP 13 Липня 2023 13:15
заліпи дуло
Макс Показати IP 13 Липня 2023 13:13
Ніякого контролю за видачою прав та медоглядами сліпі, глухі , наркомани , алкаші можуть собі купити права всі хто дасть хабаря
До аноніма Роман Показати IP 13 Липня 2023 18:03
Мої предки Українці, навчили мови і писати, я в Україні не проживаю, а на Світязь їздив 2018р, страшний брак організації руху, це небезпечно, а передова... далеко їхати нетреба , Ви у себе коло дому упорядкуйте жеби порядок бил, я як у Вас бил то в кожному селі організація кагебіська працює, в нашій Україні війна а Ви майже всі до московскіх попів бігаєте, як можна Ви шо глупі і нерозумні, ото гоніть московске наприклад (упц мп) і в передовій потреби небуде, поки москалі нашими душами рулять то война на довго, бо маскаль све бронить своє, через них путін на Укрвїну пішов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus