USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Не вважає себе винним: учасник ДТП на перехресті у Луцьку показав відео зіткнення

16 Лютого 2022 14:10
З’явилося відео дорожньо-транспортної пригоди у Луцьку.

Зйомку з відеорєстратора свого автомобіля Інформаційному агентству Волинські Новини надав водій Ford Костянтин.

Нагадаємо, в обідню пору 15 лютого на перехресті вулиць Дубнівської та Глушець зіткнулися два легкові автомобілі.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині, прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили ДТП за участі двох транспортних засобів.

Було встановлено, що водій Ford, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі BMW.

Проте водій Ford не згідний з висновками патрульних.

Як розповів у коментарі ІА Волинські Новини Костянтин, він не вважає себе винним у ДТП, адже, з його слів, водій BMW перевищив швидкість; їхав в іншій полосі, не придатній для повороту праворуч; менш ніж за 10 метрів, через шматок суцільної лінії на пішохідному переході підрізав автобус, котрий їхав в правій полосі і повернув праворуч. Тож водій планує звертатися у патрульну поліцію, щоб оскаржити їхні висновки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
BMW Показати IP 16 Лютого 2022 14:54
BMW - і цим все сказано.
Петро до BMW Показати IP 16 Лютого 2022 17:27
В нас це діагноз: "Без Мозку Воділа"
Невже Показати IP 16 Лютого 2022 14:54
Я не згідний з тим що він повертав з другорядної на головну, він їхав на металобазу і для цього виїзжати на головну не потрібно. Інше діло що він мав переконатися в безпечності маневра, пропустити всіх кого бачив, а тоді вже повертати. Так, БМВ відразу повернуло з другої полоси, але ж там чітко не обозначено що до чого, тому перестроювання в ліву полосу і відразу поворот можна зарахувати, поворот був увімкнений. Власне я перевищення швидкості не бачу, адже відносно швидкості автобуса вона не набагато вища, або взагалі не вища. Декілька раз передивися відео, не бачу жодного шансу.
OREK до Невже Показати IP 16 Лютого 2022 15:20
а з крайньої лівої здійснювати поворот праворуч це нормально???
Невже до OREK Показати IP 16 Лютого 2022 19:16
З однієї сторони Ви праві, але з іншої... Водій БМВ ввімкнув поворот ще до переходу, розмітки не видно, йде звуження дороги, відстань від одного перехрестя до другого мала, отже можна вважати що перестроївся, а можна і не вважати. Тут треба замовляти експертизу. Причому ця експертиза може довести провину водія БМВ, але не врятує водія Форда - обидва молодці. Якщо водій Форда не має волохатих знайомих то він ще влетить на експертизі, адвокатах та суді. А взагалі цікаво було б побачити висновки експертизи.
Анонім до Невже Показати IP 17 Лютого 2022 09:10
Ти я бачу родич БМВшніка. Або малолєтка яка купила права за 500 американських. Купи підручник з ПДР і положи в туалеті ,як будеш засідати то прочитаєш багато нового для себе.
Права не купляв. до Невже Показати IP 18 Лютого 2022 20:54
А ви не читали в правила, що для того, щоб здійснити маневр повороту, водій повинен заздалегідь зайняти крайнє положення відносно сторони маневру? А в данному випадку, положення було крайнє, тільки мнаевр був в іншу сторону, та ще і створив небеспечну ситуацію автобусу, потім ще і аварійну ситуацію. Він навіть не встиг подумати, не те що натиснути на гальма. А швидкість явно більша за встановлену в межах населенного пункту і експертам не важко її вирахувати, маючи це відео. Крім того, в умовах обмеженої видимості, водій БМВ, повинен був знизити швидкість до беспечної. Так що у водія є дуже багато шансів виграти справу.
Батько Показати IP 16 Лютого 2022 14:55
Соломонів суд - обоє винні, обох покарати.
Степан Костику Форду Показати IP 16 Лютого 2022 16:31
Нечего даже тратить время на полицию. такие дела рассматривает суд. деле не в превышении скорости БМВ - на этом совершенно не нужно делать акцент, т.к. будет давать возможность фемиде трактовать по своему дтп. на видео явно видно что водитель БМВ с крайнего левого ряда совершал поворот направо - это основной аргумент. Ищи хорошего адвоката. Не выиграешь суд, будешь платить и за БМВ.
5.45 Показати IP 16 Лютого 2022 19:12
Водій Форда не винний. В суді доведеш вину того соплежуя. Поворот праворуч з лівої смуги, небезпечний маневр, створення аварійної ситуації, як наслідок і дтп. На перевищенні швидкості не роби акцент, не зафіксовоно. Удачі!
Олександр до 5.45 Показати IP 17 Лютого 2022 17:40
Нема значення в даному дтп чи водій перевищив чи з іншої полоси ,за це однозначно постанова і протокол за створення аварійної ситуації водію маршрутки і то під питанням,а Форд не переконався у безпеці свого маневру і здійснив дтп
Антон Показати IP 16 Лютого 2022 20:54
Водій форда винний тому що він здійснював заїзд у двір в недозволеному місці
Антон Показати IP 16 Лютого 2022 20:56
Суплежуй це ти писака кончаний.
Тарас Показати IP 16 Лютого 2022 21:49
Для форда перешкода справа. БМВ порушив 10.3 ПДД (що очевидно). Добре, що на переході нікого не було - за автобусом БМВшник не побачив би при такому маневрі. Не знаю чия помилка ключова, тому цікавим було б рішення справедливого суду. А взагалі обоє не знають правила ДДД - Дай Дорогу Дураку.
5.45 Показати IP 16 Лютого 2022 23:09
Дадай цивільний позов на відшкодування моральної шкоди. 25тис проси. 15-20 присудять.
Юра Показати IP 16 Лютого 2022 23:44
Форд винен, бо мав пропустити БМВ який їхав по головній. Форд при здійснені повороту ліворуч мав переконатися в безпечності такого повороту, а саме пропустити БМВ і тоді повертати. Форд здійснив небезпечний маневр.
Олександр Показати IP 17 Лютого 2022 17:36
Що тут думати,водію бмв постанова ,форду протокол,все.
Поліція Показати IP 18 Лютого 2022 01:25
Водій марки BMW E36 явно не дотримався правил дорожнього руху, а що саме перевлаштовувався з першого ряду в другий під час чого створював аварійну ситуацію для водія марки Еталон
Вася Показати IP 18 Лютого 2022 06:13
Як то кажуть - два сапога - кєди. Бнв почув сухий асфальт під колесами, Форд в очі ##еться, от і закономірний результат
Ім'я Показати IP 18 Лютого 2022 23:04
Дуже схоже що водій форда підставився сам.щось він занадто довго стояв перед тим як повертати і відео починеться так що не зрозуміло скільки він ще там стояв до того

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus