USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Не їдуть ні «швидкі», ні таксі: лучани вимагають відремонтувати вулицю на Вишкові

21 Січня 2020 10:50
Вулицю Заньковецької, що в мікрорайоні Вишків, просять включити до переліку об’єктів капітального ремонту вулиць міста Луцька на 2020 рік.

Про це йшлося 21 січня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Нагадаємо, 10 грудня лучани зареєстрували петицію з проханням відремонтувати дорожнє покриття на вулиці Заньковецької, яке перебуває в жахливому стані.

«За більше, ніж 50 років від дороги не лишилося і сліду: лише ями та вибоїни глибиною до 0,5 метра. У весняно-осінній період пересуватися пішки та автомобілем неможливо», – вказувала авторка петиції Іванна Романюк.
Як звернув увагу голова комісії, депутат Андрій Козюра, на розгляд комісії часто направляють звернення громадян щодо капітального ремонту вулиць.

«Програма капітального ремонту на 2018–2019 роки виконана лише на 50%, тому розглядається можливість не додавати до переліку нових об’єктів, а завершувати заплановані й невиконані ремонти», – зазначив Андрій Козюра та додав, що в місті нараховується дуже багато доріг у жахливому стані. Окрім того, на вулиці Заньковецькій переважає індивідуальна забудова.
Депутатка Алла Надточій зауважила, що дорога на вулиці Заньковецької перебувала в переліку об’єктів капітального ремонту вулиць міста Луцька на 2016 рік, однак згодом її виключили зі списку.

«Там суцільні ями й цією дорогою неможливо їхати. Там «швидкі» зупиняються декілька разів, адже не можуть проїхати», – сказала Алла Надточій.

Мешканці вулиці Заньковецької, своєю чергою, акцентували, що звернення щодо капітального ремонту дороги на вулиці Заньковецької скеровують до міськради з 2011 року.

«Мене навіть не хоче везти додому таксі», – поскаржилася лучанка Наталія Грушка.
Члени комісії запропонували формувати новий список об’єктів капітального ремонту вулиць міста Луцька, куди й включати вулиці та двори, щодо котрих лучани направляють звернення або ж включити вулицю Заньковецької до наявної програми.

Урешті члени комісії проголосували за те, аби включити вулицю Заньковецької до переліку об’єктів капітального ремонту вулиць міста Луцька на 2020 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 21 Січня 2020 11:20
Вишків це ж село. Ви що в селах вулиць не бачили. Не кращі ваших.
До панів Показати IP 21 Січня 2020 11:24
Ну як переговори могли відбутись хоча б без одного військового, це в нас так вже заведено. Пішачком пройдіться трошки, тестостерони піднімуться, все для вас. Таксі їм не їздить. А те що добиваєтесь про краще це правильно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus