USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ремонт вулиць: Даньшина, Володимирська, Вишківська, Кравчука. ФОТОРЕПОРТАЖ

21 Липня 2017 15:37
В обласному центрі активно ремонтують вулиці, тротуари та прибудинкові території. Інспектуючи хід виконання робіт, головний комунальник Луцька Юрій Крась констатував, що цього року в місті приводять до ладу дуже багато об’єктів, як ніколи раніше.

Інспектували роботи радник Луцького міського голови, депутат і голова фракції «УКРОП» в міськраді Ігор Поліщук, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопадта начальник департаменту ЖКГ Луцькради Юрій Крась.

Першою оглянули територію на вулиці Даньшина, 1. У цьому будинку проживає багато 160 сімей, адже квартири тут «малосімейки».

Першочергово, ця територія не входила в перелік тих, які мають відремонтувати, однак це була одна із найгірших прибудинкових територій в Луцьку.
Тому після численних прохань мешканців, розповідає Ігор Поліщук, ресурс для впорядкування таки вдалося віднайти.
«Тут відбувається капітальний ремонт двору. Фактично, це був один із найгірших дворів, де постійно стояла вода, люди просто не могли вийти зі своїх під’їздів. Мешканці цього будинку почали до мене звертатися ще в грудні минулого року.

Двір не був включений в перелік ремонту об’єктів на два роки, втім вдалося віднайти кошти. Тут вже проклали асфальт, будуть пішохідні доріжки з бруківки, діти вже облюбували новий двір - катаються на роликах і дуже задоволені. Зараз роботи ведуться фактично по всьому місту: і прибудинкові території, і дороги, і в приватний сектор доводиться доладу.

Будемо починати капремонт проспекту Василя Мойсея, вулиці Генерала Шухевича, Ковельської, Набережної», - інформував Ігор Поліщук.
Спілкуючись з мешканцями, представники міської влади врахували їхню пропозицію, аби облагородити вхід у будинок з другого боку, яким теж користуються лучани.

Наступним об’єктом стало перехрестя біля обласного онкодиспансеру. Хоча дорогу вклали якісно та з гарантією, однак мешканці обурилися халатним ставлення до цього процесу робітників. Зокрема, люди невдоволені тим, що майстри знищили їхні заїзди до будинків.
«На вулиці Даньшина, де перехрестя з вулицею Тимірязєва, тут була дуже жахлива дорога, величезні ями, постійно глибокі калюжі, до медзакладу складно було доїхати. Нині ж зовсім протилежна ситуація: вкладено асфальт нового типу. Ми побачили певні недоліки, на що радник міського голови Ігор Поліщук звернув увагу й директор департаменту ЖКГ отримав завдання усунути ці всі недоліки до підписання акту прийому-передачі робіт», - коментує ситуацію Григорій Недопад.
До завершення підходять і роботи з реконструкції прибудинкової території на вулиці Володимирській, 111.
«Тут здійснили асфальтування дороги, облаштували тротуари, розширивши їх. Під’їзд теж облагородили», - каже Юрій Крась.
Оглядаючи ремонт вулиці Вишківської, пані Ніна, не стримуючи емоцій, дякувала за зроблену вулиці. Каже, тут ями й болоту було десятиліттями.

«Ми тут із 71-го року живемо й дороги ніколи не було. Тут такі калюжі непрохідні були. Ми все писали звернення, ходили в міську раду, але безрезультатно. Й скільки вже тут тих депутатів було, і Яковлев (ВН, - екс-перший заступник міського голови) обіцянки давав, але толку - нуль. Добре, що от тепер Соломатін (ВН, -депутат міської ради)в нас, він завжди, що каже – те й виконує, дослухається до людей. Слава Богу, що маємо тепер дорогу й зможемо нормально до зупинки вийти», - ділиться враженнями місцева мешканка.
Зі слів виконувача повноважень Луцького міського голови Григорія Пустовіта, вже найближчим часом дорогу дороблять повністю.
«Тут була ґрунтова дорога, але в жахливому стані. Тепер же, буде нова із щебеневим покриттям. Найближчим часом вона буде просякнута смолою й буде якісною, якою комфортно буде користуватися. Ми бачимо, що такі інспектування дають чималий результат, бо ми оцінюємо якість робіт, чуємо поради місцевих мешканців і до здачі об’єкту маємо змогу давати будівельникам настанови, аби виправляти недоліки», - наголосив Пустовіт.
Завершальним об’єктом інспектування стала пішохідна доріжка вздовж будинку на вулиці Кравчука, 19а, де раніше буда одна глина, постійно машини паркуватися на цій території. Фактично, пішоходам ніде було пройти - людям доводилося виходити на проїжджу частину.
На завершення огляду ходу виконання робіт, начальник департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась додав, що цього року в місті відбувається ремонт у таких масштабах, в яких ніколи раніше не проводився, зокрема це стосується реконструкції дворів та пішохідних доріжок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Даньшинській Показати IP 21 Липня 2017 16:39
Ігор Поліщук тобі великий респект від усього Даньшина 1. 160 кв. підтримають тебе на виборах мера;) А то 30 років ніхто нічого не робив у цьому дворі
я Показати IP 21 Липня 2017 16:44
дай бог, чтобы ремонт был качественный. чтобы после выборов не полез.., а так -да, приятно смотреть..
Savage Показати IP 21 Липня 2017 18:12
"Будемо починати капремонт .... вулиці Ковельської, Набережної»". Накінець-то і про них згадали.
Ак47 Показати IP 23 Липня 2017 08:34
Нехай тепер на Хурсенка приїдуть, подивляться яка тут дорога
Лучанин Показати IP 23 Липня 2017 20:09
«На вулиці Даньшина, до перехрестя з вулицею Тимірязєва відсутній тротуар вздовж камінного забору, а після ремонту проїзджої частини його взагалі засипали грунтом не встановивши навіть бордюрів. Цікаво скільки сезонів там простоїть асфальт?????
Вишків Показати IP 24 Липня 2017 13:35
Дуже Велике Дякуємо за вулицю Вишківську.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus