USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Не було що красти – «свиснули» двері

16 Лютого 2012 10:06
Зловмисники вирішили підзаробити на новобудові на вулиці Зацепи в Луцьку. Однак, не знайшовши чогось цікавого, вирішили поцупити металеві двері з квартир.

Про це повідомили у СЗГ УМВС у Волинській області.

Днями до чергової частини Луцького міськвідділу міліції надійшло два повідомлення про те, що з новобудови по вулиці Зацепи в обласному центрі невідомі особи викрали металеві двері.

За скоєння цих злочинів правоохоронці затримали двох лучан – 31-річного Андрія та 40-літнього Андрія.

Чоловіки викрадали металеві двері, які демонтовували у квартирах новобудови. Таким чином товариші вирішили підзаробити, згодом продавши їх за нижчою від ринкової ціною.

Слід відзначити, що один із підозрюваних уже має кримінальне минуле.

Сьогодні крадії затримані, порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
TFA Показати IP 16 Лютого 2012 10:44
У нас в під'їзді вкрали поштові скриньки...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus