USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Небайдужий перехожий врятував людину із задимленої квартири в Луцьку

5 Березня 2024 10:37
5 березня о 08:18 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про загорання в квартирі на першому поверсі у двоповерховому житловому будинку на вулиці Потебні в Луцьку. На виклик виїхали чергові караули 1-ї та 2-ї державних пожежно-рятувальних частин Луцька.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Волині.

Прибувши на місце виклику, рятувальники провели розвідку і з’ясували, що небайдужий лучанин, проходячи повз місце події, вивів людину з квартири на свіже повітря. Власник від госпіталізації відмовився.
Була загроза поширення вогню на всю квартиру та будинок, тож рятувальники подали на гасіння водяні стволи. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах для захисту органів дихання.
О 8:24 загоряння локалізували, о 8:32 ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 11 рятувальників та дві одиниці спеціальної техніки.

Причину та обставини пожежі наразі встановлюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus