USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Небезпечна мода: волинські лікарі про голі кісточки

23 Жовтня 2019 23:23
Волинські лікарі радять, щоб батьки заборонили своїм дітям підкочувати штани і ходити із оголеними кісточками восени та взимку. Бо ця «дивна» мода – дуже небезпечна для їхнього здоров’я.

Про це повідомляє медичний центр «Благомед» на сторінці у Facebook.

За словами медиків, оголені кісточки, незимове взуття без шкарпеток у холодний період – це ризик переохолодити та намочити ноги. Тобто – ризик ослаблення імунітету, застудних та інфекційних захворювань.

Така сумнівна «мода» може призвести до проблем із суглобами не колись у старості, а вже у молодому віці.

У дівчат регулярне переохолодження ніг може закінчитися запаленнями сечостатевої системи та негативними наслідками для репродуктивного здоров’я.

«Переконайте своїх дітей, що вирізнятися треба індивідуальністю, здоровим глуздом та відповідальною турботою про себе – це завжди в моді», – підрезюмували лікарі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2019 23:35
А що ті ідіоти ще так ходять?Мене вражає як ідуть в кросівках з зав'язаними шнурками на нозі,передушуючи собі вени.Пройде не так багато років і вони всі відчують цю "моду" на собі,а це дуже не приємно.Мені їх шкода.
хехъ до Анонім Показати IP 24 Жовтня 2019 03:34
також шкідливо носити головні убори - обмежує кровотік в голові. Одягати поясний ремінь - аналогічно, здавлює судини і органи, носити вузькі брюки, вузькі сорочки, нижню білизну. Ночами палять листя двірники, хоча знають що не можна, але джгут, негідники, кому то з їх начальства - влом їх вивозити. Жити - дуже небезпечно!
Анонім до хехъ Показати IP 24 Жовтня 2019 15:01
О,модник активувався. Ходи хоть голий,я за своїх дітей переживаю.
ігор луцький Показати IP 24 Жовтня 2019 13:12
Для когось це круто,для когось модно,а в когось просто одні джинси на всі пори року.
Анонім до ігор луцький Показати IP 24 Жовтня 2019 15:02
Які були на розпродажі ті і купив.
Ye Показати IP 24 Жовтня 2019 17:06
восени, особливо в помірну погоду , то ще цілком може бути, нічого страшного, в якійсь мірі навіть корисно - загартування своєрідне, нема чого шубкатись, але от в нульову, а особливо в мінусову температуру,коли хляпа, або лід і сніг, а вони в тих кедах, кросівках, та ще й з голими щиколотками і головами- то реально жесть((Але ж як не пояснюй - не доходить і не змусиш силою, знаю по своїй, а от коли температура +39 звалить, тоді, блін, бігай лікуй, доглядай, переживай(((До речі за ті кляті навушники в вухах на вулиці теж скільки не проси, пояснюй, застерігай, доводь - реакції нуль.Поколіннячко)
Анонім Показати IP 24 Жовтня 2019 17:55
це мода для малолітніх пр*д*рків
Анонім Показати IP 24 Жовтня 2019 18:57
Нова мода,чи під...раси красять волося в зелений колір?Що з цим поколінням не так?Молодь ви краще розвивайтесь,вчіться культури,науку вивчайте...працюйте,оце модно,а не краситесь,роздіваєтесь,чи навпаки п'ялите на себе мотлох,проколюєте носи і псуєте своє гарне молоде тіло татухами...Розумом потрібно виділятись,а не зачіскою,або голою дупою....
Лучанин до Анонім Показати IP 25 Жовтня 2019 11:27
"Розумом потрібно виділятись,а не зачіскою,або голою дупою" - розум потрібно ще мати і розвивати, а гола дупа у кожного є...
Анонім до Лучанин Показати IP 25 Жовтня 2019 15:59
Ну в когось вона є,в когось плоске місце,а в декого не дупа,а срака,але всі показують)))Виховання таке...
Moda Показати IP 24 Жовтня 2019 23:23
Коли вже який дизайнер придумає штани з дірками ззаду на обох половинках д*пці:) Скаже, що це модно і випустить такі штанці ціною як з пів айфона. Ото б ми надивились, ніякого дизель шоу не тре було б:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus