USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Небезпечні розваги: луцькі дітлахи вилізли на дах покинутого будинку

22 Жовтня 2018 08:15
Двоє хлопчаків шкільного віку вилізли на дах будинку. Фото у мережі розмістив Vovan Vovanuch у спільноті "Теревені про Луцьк".

"Чиї діти? Я б дав по с***ці за такі гуляння...", - йдеться у дописі.

На фото видно, що двоє хлопчаків вилізли на самісінький верх будинку.

Лучани у коментарях зазначають, що йдеться про закинутий будинок поблизу Волинської обласної дитячої лікарні на проспекті Відродження.

"Повірте...вони мають вільний доступ... я там щодня проходжу....дивно, що безхатьки там ще не оселились", - написала Victoria Brodovska.
До слова, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало, що на даху одного з будинків на вулиці Степана Бандери збираються підлітки та сковзають по ньому. Також дітей помічали на даху колишнього кінотеатру «Батьківщина», що на вулиці П’ятницька Гірка у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus