USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Небезпечні розваги: у Луцьку діти бігають по даху будинку

19 Квітня 2018 19:28
На даху одного з будинків на вулиці Степана Бандери збираються підлітки та сковзають по ньому.

Про це повідомила у Facebook Elena Davidova та розмістила відео небезпечних розваг.

"Я не люблю дітей здавати, але в цьому випадку мушу, бо займаються страшними дурницями! Раптом батьки побачать і розкажуть про всі небезпеки таких забав", - застерігає Олена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 19 Квітня 2018 20:02
відео про те що батьки не знають де їх діти і про те що вони не проводили бесіди про те як вилазять мозги на асфальт у випадку якщо впав. І відео зовсім не про те що потрібно позакривати виходи на дахи..це суперечить правилам пожежної безпеки. У нашому будинку наприклад (як мабуть і у всі) на виході на дах вісить замок.. отже якщо розгориться 4-5 поверх..то 4 над ними будуть змушені згоріти живцем..або випригнути з вікна і розбитися зразу. І саме дивне що пожежники знають про ці порушення і ніхто ніразу не перевірив жодну багатоповерхівку.
Анонім до лучанин Показати IP 19 Квітня 2018 22:35
В нас вісить не дорогий замок і легко можна збити в таких випадках,але зате дах закритий від таких дітей і наркоманів,був випадок ганяв двох школярок,які ще й роги наставляли що мають право ходити де хочуть.Батки грають велику роль в вихованні.
лучанин до Анонім Показати IP 20 Квітня 2018 00:55
до виходу на дах як правило 2 метри..добре як драбину не сперли.. і хочу побачити вас збиваючи у чадному диму замок.. питання тільки яким х..м ви це в паніці робитимете.. і добре якби він був такий дохлий на який ви сподіваєтесь..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus