USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Негода на Волині: поламані дерева, підтоплені вулиці та зірвані дахи

24 Вересня 2018 17:11
Вночі із 23-го на 24-те вересня у Володимир-Волинському та Іваничівському районах пройшла негода. Наслідками сильного, поривистого вітру з дощем стали поламані дерева, підтоплені вулиці та пошкоджені дахи будинків, інформує “БУГ”.

Зокрема, водіїв, які планують їхати в напрямку до Устилугу, попереджають, що на трасі є перешкода. Вітер зламав дерево, яке перекрило цілу смугу рухи на міжнародній трасі.

У місті Володимирі-Волинському користувачі соціальних мереж жаліються на підтоплення вулиць.

У сусідньому місті Нововолинську вітер також поламав дерева. Гілки лежать на проїжджій частині, створюючи небезпеку для руху автомобілів.



На Іваничівщині буревій зірвав частину даху з приміщення, де навчаються учні початкових класів школи-гімназії селища Іваничі.



Також потужний вітер зняв шифер з клубу у селі Гряди Іваничівського району.

В селищі Іваничі повалені дерева ліквідовували на вулиці Заводській та поблизу Іваничівської філії ПрАТ “Волиньобленерго”, повідомляють рятувальники.

“Вітер наробив біди, гілля падало, обривало дроти. Бригади забрали з поточних робіт і всі працюють на усунення наслідків стихії.

Унаслідок ускладнення погодніх умов було знеструмлено частину населених пунктів – Іваничі, Морозовичі, Колона, Волиця тощо. На цей момент продовжуємо отримувати повідомлення з інших сіл про пошкодження ліній електропередач, припинення постачання електроенергії через погодні умови“, – поінформував директор Іваничівської філії ПрАТ “Волиньобленерго” Андрій Самчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus