USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Негода в Україні: закриті школи, машини в заметах і обмороження

28 Лютого 2018 10:07
Зима не залишає Україну. В останній день лютого - перекриті траси, обморожені ноги та села без світла. Через сніг та сильний вітер на дорогах утворилися перемети.

Вантажний транспорт не пускають до великих міст. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок.

На Харківщині з обмороженнями кінцівок госпіталізували 40-річного чоловіка.

На Донеччині без світла залишилися два десятки сіл.

У заметеній снігом Одесі скасували навчання в школах іще на два дні. Сніг ішов цілий день, а в області подекуди фіксували великі перемети.

Майже всю ніч замітало й Київ. Аби столиця не зупинилися в суцільному ранковому заторі, від п'ятої години ранку до міста не пускають фури. Обмеження діятиме до 10:00. Нині сніг у столиці не йде.

На трасах у багатьох регіонах облаштували майданчики для відстою важких автомобілів та пункти обігріву. ДСНС та всі комунальні служби перейшли на посилений режим роботи. Особливо уважні зараз в обленерго та тепломережах, адже через морози та сильний вітер можуть бути обриви дротів, а через мороз можуть почати рватись труби.

На Запоріжжі поблизу села Гамівка Приазовського району у сніговому заметі застрягли автомобіль швидкої медичної допомоги, три легковика, трактор та вантажівка, йдеться на сайті ДСНС у Запорізькій області.

Згодом у Розівському районі за межами с. Азов у снігових заметах застряли 9 легкових автомобілів, 3 вантажних мікроавтобуса та за межами с. Луганське – 1 мікроавтобус та 4 легковика.

Рятувальники за допомогою спецтехніки та тросу вивільнили транспортні засоби зі снігового полону.

Погода в Україні в середу, 28 лютого, буде досить нестійкою. Країну атакують два циклони, тому негода буде по всій Україні, а на заході очікується різке похолодання, повідомляє Укргідрометцентр.

«В останній день зими в західних областях місцями невеликий сніг, температура вночі -14 ...- 19 градусів, в Карпатах і на Прикарпатті до -22 градусів, удень -9 ...- 14 градусів», - йдеться в повідомленні синоптиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus