USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Необхідно було зламати корупційну систему: членкиня комітету з нацбезпеки про призначення екскомандира 14 ОМБр керівником Одеського ТЦК

12 Грудня 2023 14:47
У липні 2023 року начальником Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) став колишній командир волинської 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Олександр Охріменко. Він очолив ТЦК замість скандального воєнкома Євгена Борисова.

Членкиня комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Соломія Бобровська в інтерв’ю «Телеграфу» прокоментувала призначення військкома Одеської області Олександра Охріменка, передає ТСН.

З її слів, працювати в Одеській області з міцною мережею не лише російської агентури, а й корупційними очільниками, – виклик ще той. Тож на посаду начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призначили людину, яка здатна зламати існуючу систему.

«Візьмемо до прикладу Одесу. Людина, яка була сильним комбригом 14-ї бригади ЗСУ, стала очільником Одеського обласного ТЦК. Працювати в Одеській області з міцною мережею не лише російської агентури, а й корупційними очільниками – виклик ще той.

Із попереднім начальником ТЦК були домовленості: від 8 тисяч доларів за людину в районах за відстрочку. Була організована схема кругової поруки районних ТЦК. Тепер уявіть, як складно зламати систему і зробити щось, що придатне до життя і може мати повагу», – додала вона.

Охріменко змінив на посаді скандального одеського військкома Євгена Борисова, якого звільнили через скандал. Як інформували раніше ЗМІ, родина останнього під час повномасштабної війни придбала на іспанському узбережжі нерухомості та автівок на мільйони доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Правда Показати IP 12 Грудня 2023 18:30
А що після того змінилося? Перестали бити і вивозити людей у невідомому напрямку? Нічого подібного
1 Показати IP 12 Грудня 2023 18:37
Нічого ламати він не буде, очолить корупційну схему. Всі вони йдуть на такі посади щоб гроші лопатою гребсти і передавати частину наверх- в Київ! Чи ви думаєте воєнкоми гребуть а їхні начальники білі і пухнасті? У нас корупція корупцією поганяє
Маннергейм Показати IP 12 Грудня 2023 21:04
Яке воно все брехливе приїдьте пані Соломія у Володимир-уже не Волинський і подивіться на ті євроремонти(казарм) які стартонули в добу Охріменка і список тих *заслужених* які отримали особисті квартири

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus