USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Неповнолітній, який на Київщині вбив 12-річну подругу, домагався її

11 Серпня 2020 15:48
Неповнолітній хлопець зізнався у вбивстві 12-річної дівчини на Київщині. Він задушив її ременем через те, що вона відмовила йому у сексі.

Про це повідомляє УНН із посиланням на начальника ГУ поліції Київської області Андрія Нєбитова.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські новини повідомляли, що поліція Київської області затримала неповнолітнього хлопця, який підозрюється у заподіянні смерті 12-річної дівчинки.

«Жахливий випадок у ніч на 10 серпня стався у місті Яготин. Під ранок стурбований чоловік заявив до Яготинської поліції про пропажу його 12-річної доньки Софії. Начебто ввечері він їй дозволив гуляти до 3 години ночі, але вона до ранку вдома так і не з’явилась», – написав Нєбитов.

Слідчі встановили останні години дівчини і вийшли на 15-річного місцевого жителя, який останнім бачив Софію. Хлопець спочатку вигадував історії, намагався переконати поліцейських, що дівчина вночі поїхала на маршрутці в інше місто, але згодом показав, де залишив бездиханне тіло.

«Конфлікт стався на ґрунті сексуальних домагань з боку хлопця, і він, отримавши відмову, задушив дівчинку її ж ременем. Страшна трагедія, але вона страшніша тим, що її можна було цілковито попередити. Не можуть неповнолітні діти гуляти до 3 години ночі. Батьки повинні бути свідомі та відповідальні. Цього тата, ювенальні поліцейські притягнуть до адмінвідповідальності, яка передбачена законом, але це не поверне життя маленької дівчинки і не виправить долю цього хлопця, який, скоріш за все, не менше 10 років проведе за ґратами», – додав Нєбитов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Серпня 2020 20:52
По ходу, "батькові" було пох** на свою дитину. Відмовляюсь розуміти, як 12-річній дочці дозволяти гуляти до 3 ночі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus