USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Київщині вбили 12-річну дівчинку, підозрюють її товариша

10 Серпня 2020 17:28
Поліція Київської області затримала неповнолітнього хлопця, який ґрунтовно підозрюється у заподіянні смерті 12-річної дівчинки.

Поліція проводила заходи щодо розшуку зниклої 12-річної жительки міста Яготин Софії Недобой, яка зникла в ніч на 10 серпня. Відповідне повідомлення до поліції надійшло від батька о 4 годині ранку, повідомляє пресслужба поліції Київської області.

«Поліцейські одразу розгорнули масштабні пошуки, був піднятий по тривозі особовий склад місцевого відділення поліції. Також у пошуках були задіяні керівництво Головного управління поліції Київщини, ювенальні поліцейські, працівники Переяслав-Хмельницького відділу поліції, кінологи, бійці Національної гвардії України, Відділ аеропідтримки управління моніторингу та аналітичного забезпечення Департаменту патрульної поліції НПУ та громадськість», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Неповнолітній, який на Київщині вбив 12-річну подругу, домагався її

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські максимально відновили перебіг подій того вечора, коли зникла дитина, опитали коло родичів, знайомих, однокласників, друзів, усіх тих, з ким вона спілкувалась напередодні.

Працівники поліції встановили неповнолітнього місцевого жителя, який зізнався, де залишив бездиханне тіло зниклої дівчинки. Ним виявився 15-річний місцевий житель, товариш потерпілої. Він наразі затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

Тіло дівчинки з синцями на шиї знайшли біля водойми.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п.2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі,

Працівники поліції встановлюють причини скоєння тяжкого злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Хтось Показати IP 11 Серпня 2020 13:06
Шкода, що нема смертної кари...
Киев Петя до Хтось Показати IP 11 Серпня 2020 16:02
Доверяешь украинскому правосудию? Полюбому какой-то местный царек забавлялся с малолетней, и прибил чтобы не проболталась, а пацана разкололи. Подышать газом, посидеть в полиэтиленовом пакете и полежать часик на дыбе хватит чтобы признать все что скажуть, тем более что пацану всего 15. Посадят на пожизненное, чтобы сам не пробалтался, а свидоми громадяне еще будут негодовать, что вообще не убили. Я конечно не ванга, но в 15 лет я выбирал девушек моего возраста, даже постарше.
Аноним до Киев Петя Показати IP 17 Вересня 2020 19:16
И теперь, потому что ты выбирал постарше, отпустить убийцу?!
Уточнення Показати IP 11 Серпня 2020 15:24
Навіть при смертній карі малоліток не страчують.
Володимир Показати IP 11 Серпня 2020 15:43
Смертна казнь це дуже легко треба катувати поки сам не здохне від болю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus