USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Неповнолітній студент з Рівненщини вкрав у Луцьку бус Mercedes

18 Січня 2020 13:32
Неповнолітній студент Торчинського професійного ліцею з Рівненської області викрав у Луцьку бус Mercedes та пошкодив його, завдавши збитків на 50 тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 13 жовтня 2019 року близько 23 години неповнолітній студент з села Острожець Млинівського району на Рівненщині знаходився в орендованій кімнаті.

Так, неповнолітній обвинувачений, взявши з полички шафи ключі від автомобіля «Mercedes Benz Sprinter 316», який належить потерпілому і був залишений ним в дворі будинку, скористався ключем та проник у салон цього автомобіля. В подальшому він здійснив рух на ньому Луцьком, а також Луцьким та Рожищенським районами, чим протиправно вилучив цей транспортний засіб всупереч волі власника. Відзначимо, що під час руху обвинувачений пошкодив автомобіль, завдавши матеріальної шкоди потерпілому на загальну суму 50 тисяч гривень.

Допитаний в судовому засіданні неповнолітній обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому злочині визнав повністю. Він щиро розкаявся у вчиненому та просив його суворо не карати.

Неповнолітнього визнали винним у злочині, однак звільнили від покарання, застосувавши заходи виховного характеру у виді передачі під нагляд матері строком на один рік.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus