USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Неповнолітній на «Audi» вивозив з лісу крадену деревину. Фото

7 Грудня 2017 14:10
Волинські лісівники затримали неповнолітнього хлопця, який на «Audi» вивозив крадену деревину, повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Так, до групи оперативного реагування надійшла інформація, що у Троянівському лісництві (ДП Городоцьке ЛГ», Маневицький район) виявлено факт крадіжки готової продукції – соснових балансів довжиною 1,2 м.

У результаті посиленого патрулювання працівникам групи оперативного реагування та державної лісової охорони лісгоспу вдалося виявити та зупинити автомобіль «Ауді» («на бляхах»). Під час огляду у машині виявили деревину. Зробивши необхідні заміри, лісоохоронці встановили, що це – 0,5 куб. м балансів, які загадково зникали з лісового масиву.


На місце за викликом прибули працівники поліції.

У результаті спільних дій лісової охорони та правоохоронців було також встановлено, що цією автівкою вже зроблено третю «ходку» з відповідної ділянки Троянівського лісництва. Загалом лісокраду вдалося вивезли1,5 куб. м деревини.

Проте третій раз став для хлопця невдалим. За цим фактом на нього відкрито кримінальне провадження. Автомобіль та деревину, що була в салоні, вилучено.

Крім того, з’ясувалося, що водій цього транспортного засобу – ще й неповнолітній. Тож відповідати за скоєні порушення хлопцю доведеться разом із батьками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Плагіат Показати IP 7 Грудня 2017 14:26
Дійсно, честь і хвала недолюдам, які викрили "жахливий" злочин проти національної безпеки України. P/S/ А те що тисячі кубометрів дров вивозиться з Волині і Карпат - це нікого не хвилює!!!
Анонім Показати IP 7 Грудня 2017 14:50
а люди жалiються що погано живуть, на аудi вже лiс возять.
111 Показати IP 7 Грудня 2017 15:28
Не жывуть а выжывають а жывуть ти що фурамы аозять оти злодюги а тут зловылы бидного селянына исе вже злодий отака наша держава
Дмитро Показати IP 7 Грудня 2017 15:41
Перший раз, коли реально бляхера жалко
Фіра Показати IP 7 Грудня 2017 17:48
Чувак вдень бурштин миє, вночі ліс таскає, а тут взгагалі кобилку продав та воза, купив собі чотку аудюху сарайчик на бляхах, а звичка то залишилася))) . Пилорама мабуть також на бляхах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus