USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Нескоромному за організацію замаху на топслужбовця СБУ оголосили про підозру

27 Січня 2021 20:24
Експершому заступнику голови СБУ Дмитру Нескоромному оголосили про підозру у підготовці замаху на начальника Головного управління внутрішньої безпеки спецслужби Андрія Наумова.

Про це повідомляє Новое время з посиланням на пресслужбу СБУ.

Нескоромному оголосили про підозру за ч.1 ст. 14, ч. 2 ст. 28 і ст. 348 КК України. В СБУ заявили, що розшукують його для допиту в якості підозрюваного і вручення клопотання про обрання запобіжного заходу.

Спецслужба встановила, що Нескоромний разом зі співробітником Антитерористичного центру при СБУ Юрієм Расюком вирішили вбити Наумова. Як заявили в СБУ, це доводять фото- і відеоматеріали, записи розмов фігурантів, на яких вони обговорюють організацію вбивства. Вони розробили «детальний план» замаху, а Расюк в жовтні 2020-го – січні 2021-го знайшов виконавців, заплатив їм і організував стеження за Наумовим.

Аудіозапис зустрічі Расюка з Нескоромним
Расюк обговорює організацію замаху на Наумова
«Основним мотивом злочину стало те, що Андрій Наумов був перешкодою для повернення Дмитра Нескоромного на високу посаду в керівництві Служби, а також виступав проти призначення окремих членів екскоманди Нескоромного до СБУ», – сказано в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, У Києві 22 січня затримали колишнього першого заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного, але відразу після цього йому вдалося втекти від правоохоронців у наручниках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Народна прокуратура Показати IP 27 Січня 2021 21:44
Щось я про вбивство не вловив. Про тяжке тілесне так, а вбивство - ні.
Феншуй до Народна прокуратура Показати IP 28 Січня 2021 08:49
А ти просто вір, як у бога. Або просто не дивись наших новин. Або дивись тільки з науковою метою, але із 1 - 2-х річним запізненням.
Н-да Показати IP 28 Січня 2021 03:01
Колись давно була єдиною некорумпованою організацією...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus