USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.90

Нетверезий лучанин напав із кистенню на водія

8 Травня 2012 11:21
Мешканець Луцька, попередньо добряче відпочивши в розважальному закладі, напав на водія автівки, що стояла неподалік, з палицею. Каже, що подумав, ніби машину вкрали в його друга.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
38-річний мешканець обласного центру Ігор «гарно» провів вихідні: близько п’ятої години ранку, будучи «під мухою», чоловік вийшов із приміщення одного з розважальних закладів міста.
На узбіччі він побачив автомобіль, і був глибоко переконаний, що це – машина його друга. Ігор підійшов до машини, постукав у вікно зі сторони водія, аби з’ясувати, що тут робить машина його товариша. Натомість водій транспортного засобу повідомив, що це його власна автівка. Ігор вибачився та залишив водія у спокої.
Однак, відійшовши на декілька метрів, хлопець знову впізнав у цій техніці машину свого друга, а відтак повернувся назад. Не витримавши п’яних безглуздих запитань, 36-річний Тарас вирішив від’їхати, так би мовити, від гріха подалі. Проїхавши декілька метрів, хлопець зупинився. У цей час до нього знову підійшов п’яний Ігор. Обурений таким ставленням до себе, він дістав із кишені розкладну палицю ‒ кистень ‒ і вдарив нею водія.
«На щастя, якраз нагодився патрульний автомобіль, тож кривдника відразу було затримано, – повідомив командир роти патрульної служби міліції Луцького МВ УМВС України у Волинській області майор міліції Віктор Пархомчук. – Хто знає, чим цей інцидент міг скінчитися, якби не працівники міліції».
Затриманий виявився не судимим, тож наразі його відпустили додому. Палицю вилучили і направили на дослідження до НДЕКЦ УМВС в області. Триває перевірка.
Довідково:
Кистень – гнучко-суглобистa холодна зброя ударно-роздроблюючої дії ‒ ударний вантаж (кістяна, металева або камʼяна гиря – било), зʼєднаний підвісом (ланцюгом, ременем або міцною мотузкою) з деревʼяною ручкою – кістеніщем. Завдяки своїй дешевизні і ефективності кістені широко використовувалися в X-XVII століттях в Європі та Азії як піхотна і кавалерійська зброя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Любі свині Показати IP 8 Травня 2012 12:00
Паздгавляю!!! Преступление раскрито!!! Вампир обезврежен!!!
Гармата Показати IP 8 Травня 2012 15:05
Ну все, зараз вмру від сміху. Непредставляю, що могло статися, якби не Крохмаліські лежні.
Хатуль Мадан Показати IP 8 Травня 2012 15:11
Так на фотографії ж не кистень, а телескопічний кийок!
роман к Показати IP 9 Травня 2012 02:35
А Ігор не Соколов?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus