USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Нетипова тусовка в промзоні: «Вітраж Вікенд» у Луцьку розсекретив локацію

5 Грудня 2021 07:58
Організаторки фестивалю сучасного лайфстайлу міста «Вітраж Вікенд» розсекретили локацію дійства.

«Сiті-фест» на зразок популярних у столиці «Київнес», «Кураж Базар» чи «Всі Свої» відбудеться у Луцьку 25-26 грудня на вулиці Ковельська, 40.

«І так, ми захопили промзону!

Давайте відкинемо стереотипи та створимо класний різдвяний настрій собі на нашому заході. Луцьк — класне сучасне місто, яке давно готове до креативу, знайомства з локальними брендами та лавмарками, нетипової тусовки та переосмислення типових локацій промзони.

Ми чемно зайняли 2000 кв.м, аби розказати про культуру, місто та крафт. А ще там є фонтан, але ми не запрошуємо вас купатися в ньому. Ми запрошуємо вас на пригоду на два дні, яка дасть поштовх для розвитку нових колаборацій, цікавих знайомств та шаленої енергетики», – додають організаторки дійства.

Читайте ще: Крафт, вінтаж, їжа: у Луцьку шукають героїв для «Вітраж-вікенду»

Наголошують, що захід буде цікавим для різної аудиторії, тому сюди можна прийти із подругою, дітьми, домашнім улюбленцем, мамою, парами або великими компаніями. Локацій і змістовних новорічних розваг обіцяють безліч!

Організатори турбуються про безпеку та здоров’я відвідувачів, тому закликають заздалегідь подбати про вакцинацію себе і тих, з ким маєте намір відвідати «Вітраж Вікенд».

Квитки – за посиланням: https://kasa.in.ua/ua/luck/festival/vitrazh-vikend-2021
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus