USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Оборудки на 2,6 млн грн: на Волині судять посадовця лісопереробного підприємства

24 Січня 2022 10:54
Майстр цеху одного із деревообробних підприємств Волині за попередньою змовою з групою осіб організував зберігання незаконно зрубаних дерев, а також використовував підроблені документии (ч.ч. 2,4 ст. 246, ч. 4 ст. 358 КК України).

Волинська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у розслідуваному слідчими слідчого управління ГУНП в області кримінальному провадженні, інформує пресслужба прокуратури Волині.

Слідство вважає, що майстер цеху, змовившись із іншими службовими особами підприємства, зберігав на його території незаконно зрубану деревину, частину якої, задля забезпечення «законності» її походження, промаркував бирками, які за електронними реєстрами Держлісагенства рахуються за лісопродукцією, що вже реалізована за межі України.

Під час санкціонованих судом обшуків у квітні та липні 2021 року правоохоронці виявили та вилучили з підприємства понад 4000 незаконно зрубаних дерев об’ємом майже 900 кубічних метрів та вартістю понад 2,6 мільйона гривень.

На всю вилучену деревину накладено арешт і передано її в управління Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

Далі – слово за судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus