USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Оборудки з вугіллям на 1,8 млн гривень: судитимуть екскерівника шахти на Волині

13 Січня 2022 10:12
На Волині експосадовці шахти розікрали вугілля на 1,8 млн гривень. Кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, що оперативники управління стратегічних розслідувань в Волинській області спільно зі слідчими обласної поліції викрили злочинну схему незаконного збуту вугілля.

Організував її на той час керівник однієї з шахт. Його спільниками в оборудках були головний інженер та начальник технічного комплексу шахти. Вугілля продавали та відвантажували, вказуючи у бухгалтерській документації неправдиві відомості щодо обсягів його видобутку та знижували показники зольності.

Упродовж січня-липня 2020 року за такою схемою посадовці незаконно продали понад 12 тисяч тонн кам’яного вугілля на суму 1,8 млн грн.

Колишнім керівнику однієї з шахт Нововолинська, головному інженеру та начальнику технічного комплексу слідчі слідчого управління області повідомили про підозру за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування завершили, кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
В. Показати IP 13 Січня 2022 11:04
Хахаха....бизнисмены мать их хахахаха
Глас Показати IP 13 Січня 2022 11:17
От чого вони проти реформування вугільної галузі, проти закриття нерентабельних шахт і навіть спокійно терплять невиплату заробітної плати і погашення заборгованості ! Їх все влаштовує так як є !Виявляється їм, як і Петро перший лісникам, можна тої зарплати і не платити !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus