USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині судитимуть чиновника Держземагентства за оборудки з землею

8 Серпня 2019 20:59
На Волині судитимуть начальника відділу Держземагенства, який підписав підроблені документи на володіння земельною ділянкою вартістю 425 тисяч гривень.

Так, посадовець підписав підроблені документи і погодив документацію із землеустрою, де громадянину передали у приватну власність для ведення особистого селянського господарства земельну ділянку лісового фонду загальною площею 2,0 га, інформує пресслужба прокуратури області.

Вартість земельної ділянки складає 425 тис. грн.

Начальника відділу Держземагентства обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366 КК України, й невдовзі він постане перед судом.

Зауважують, що за вчинення таких злочинів Кримінальним Кодексом України передбачена відповідальність у виді позбавлення волі на строк аж до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та штрафом до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus