USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ні війні! Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» виділив 30 млн грн на гуманітарну допомогу

5 Березня 2022 14:02
Нині, у часи надважких випробувань і доленосних драматичних подій, Україна гуртується навколо спільної благородної мети – допомагати нашим захисникам й усім, хто опинився у безвиході через воєнну агресію безпринципного окупанта.

Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» не стоїть осторонь й виділив 30 млн грн на гуманітарну допомогу.

«Ми працюємо у напрямку відправки гуманітарних вантажів у міста, які найбільше постраждали від воєнних дій, які веде проти мирної України цинічний російський загарбник», – йдеться на сайті Фонду.

Зі слів голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерини Шкльоди, Фонд спрямовує допомогу насамперед у ті українські гарячі точки, які опинилися на межі гуманітарної кризи.

«Уже на місцях ця допомога розподіляється між Збройними силами України, територіальною обороною і цивільним населення. Йдеться про життєво важливе – продукти харчування та речі першої необхідності», – пояснила керівниця Фонду.
«Звертаємося до виробників та постачальників товарів першої необхідності (продукти харчування, дитяче харчування, підгузки, засоби гігієни, серветки та одноразовий посуд тощо): якщо ви маєте в наявності, або ж можете виготовити у великих кількостях зазначені види товарів, просимо повідомляти менеджера Фонду за телефоном: 050 181 70 85 (Світлана). Ми готові придбати товар та доставити його туди, де він вкрай необхідний!» – повідомляє Фонд.

«Тільки разом у цей тривожний час ми здатні здолати ворога! Ми здивували увесь світ своєю міццю і характером! Ми єдині, ми сильні – і ми неодмінно переможемо у цій безглуздій війні, – переконаний засновник Фонду «Тільки разом», народний депутат Ігор Палиця. – Україна була, є і буде! Слава нашим Героям! Слава Україні!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus