USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька міськрада та Фонд Ігоря Палиці вручать подарунки внутрішньопереміщеним сім’ям

20 Квітня 2022 14:56
Внутрішньопереміщені українці у Луцьку можуть отримати пасхальні подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та Луцької міської ради.

21 та 22 квітня з 9 до 18 години усі сім’ї переселенців зможуть отримати подарунки до Великодня у приміщенні РАЦСу за адресою проспект Соборності, 18, другий поверх, ліве крило.

Нагадаємо, Фонд Ігоря Палиці надає гуманітарну допомогу переміщеним особам та відправляє гуманітарні вантажі на передову та постраждалі від російської агресії території. За підтримки Фонду в Луцьку діють три соціальні їдальні у Луцькій гімназії № 4 імені Модеста Левицького, в 24-ій та 26-ій школі, які щодня готують гарячі обіди для понад 2000 людей.

Читати ще: «Нас там чекають…» Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» щоденно відправляє в гарячі точки гуманітарну допомогу
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus