USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Нічна ворожа атака: пожежа на Львівщині та тисячі людей без тепла на Дніпропетровщині

24 Березня 2024 08:39
Вночі росіяни здійснили комбіновану атаку із застосуванням ракет і ударних дронів, внаслідок чого виникла пожежа на об’єкті критичної інфраструктури на Львівщині, а на Дніпропетровщині тисячі людей лишилися без електрики.

Про це повідомили голови Львівської та Дніпропетровської військових адміністрацій Максим Козицький та Сергій Лисак, передає УП.

«Уночі ворожі «Шахеди» та ракети атакували об’єкт критичної інфраструктури у Львівській області. Виникла пожежа. На місці працюють вогнеборці. Станом на цю годину інформації про постраждалих не надходило», – поінформував Козицький.

Своєю чергою Сергій Лисак повідомив: «Через падіння уламків у Кривому Розі пошкоджені тепломережі і лінія електропередач. Через перепад напруги у місті відключені кілька котелень. Без тепла залишились 6 лікарень, понад півтори сотні навчальних закладів.

А ще 3 тис. будинків, де загалом мешкають 76 тис людей. В одному з медзакладів були перебої з електропостачанням. Його відновили».

Читати ще: Найінтенсивніші ворожі атаки – на Новопавлівському напрямку, – Генштаб

Лисак додав, що цілив агресор по критичній інфраструктурі і на Нікопольщині.

Уламки збитого безпілотника пошкодили енергообʼєкт. Електропостачання вже відновили, але без світла були близько 10 тисяч абонентів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus