USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нічний ракетний обстріл Миколаєва: окупанти вдарили по ще одному університету

17 Серпня 2022 08:55
У Миколаєві вночі 17 серпня під час повітряної тривоги прогриміли потужні вибухи. Російські окупанти обстріляли у місті ще один університет.

Про це 17 серпня повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

«Рашисти обстріляли у Миколаєві ще один університет – нашу Могилянку. Буквально кілька днів тому я публікував відео і показував, що ніякої військової бази там немає. Що там працюють звичайні фахівці університету: приймають документи абітурієнтів, підписують обхідні листи, видають дипломи. А сьогодні вночі туди прилетіли дві російські ракети. Це справжні терористи, які, прикриваючись своєю пропагандою, продовжують цинічно руйнувати наші заклади освіти», – написав він.

Мер Миколаєва додав, що у момент обстрілу в університеті був лише охоронець. На щастя, він не постраждав.

Уламками та ударною хвилею пошкоджень зазнали будинки навпроти закладу. Наразі комунальники розчищають територію біля університету, щоб звільнити проїзд для транспорту, наголосив Сєнкевич.

«Близько 02:00 17 серпня російські окупанти вкотре обстріляли Миколаїв ракетами типу С-300. Відомо про влучання по цивільних об’єктах, зокрема ЧНУ імені П. Могили та одному з підприємств міста. Також пошкоджені приватні будинки. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється», – йдеться у повідомленні Миколаївської ОВА.

«Обстановка на Південнобузькому напрямку стабільно напружена, але контрольована. Ворог лишається на своїх заздалегідь облаштованих рубежах оборони, без суттєвих змін кількісного складу», – йдеться в повідомленні пресофіцера ОК «Південь».

15 липня російські окупанти обстріляли два найбільші університети в Миколаєві. По вишах рашисти випустили 10 ракет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus