USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Нічого не турбувало: у Луцьку жінці видалили величезну пухлину. Фото 18+

21 Жовтня 2021 23:41
У Луцькій міській клінічній лікарні видалили жінці велику багатокамерну кістому, яка повністю заповнювала малий таз, черевну порожнину і яка містила до 4 літрів рідини.

Про унікальну операцію лікарі повідомили на своїй сторінці у Фейсбук.

34-річну пацієнтку доставила в приймальне відділення швидка медична допомога з діагнозом «ниркова коліка». Вона скаржилась на болі в животі, поперековій ділянці, тошноту, блювоту і погане самопочуття.

Хвору обстежили чергові лікарі: хірург, гінеколог, терапевт. Провели комплексні клініко-лабораторні обстеження, включаючи комп‘ютерну томографію. Виявили величезну кістому.

«Зі слів хворої болі турбували лише протягом останньої доби. Вона тривалий час не обстежувалась і до лікарів не зверталась, тому що нічого не турбувало. Коли стан погіршився – викликала швидку. Після обстежень ми її прооперували і успішно видалили пухлину. Наразі, стан пацієнтки задовільний», – повідомив лікар акушер-гінеколог відділення ургентноі гінекології Іван Гайовий.

Увага! Фото 18+. Дітей та осіб із нестійкою психікою просимо не дивитися!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2021 00:54
Для чого це показувати людям?
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2021 11:32
А я люблю новини про одужання, вдалі операції, роботу наших медиків. Молодці лікарі!
Анонім до Анонім Показати IP 22 Жовтня 2021 12:24
Самі по собі такі новини є чимось добрим, але показувати видалену пухлину, не зовсім хороше рішення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus