USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Нотаріуси-злочинці понесуть покарання», - Мін’юст вступився за вдову і дітей Єремеєва

29 Вересня 2017 09:57
Міністр юстиції Павло Петренко пообіцяв, що нотаріуси, з допомогою яких колишні бізнес-партнери Ігоря Єремеєва вкрали спадщину у його вдови та дітей, понесуть покарання.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ZIK, повідомляє РБК-Україна.

Міністр юстиції повідомив, що за всіма фактами порушень у спадковій справі Тетяни Єремеєвої будуть розглянуті скарги та прийняті відповідні рішення.

«Нотаріуси-злочинці понесуть покарання», - сказав він, коментуючи скандал з справою Тетяни Єремеєвої, яка звинувачує партнерів свого покійного чоловіка Ігоря Єремєєва в недопуску її до спадщини.

ЧИТАТИ ЩЕ: ІВАХІВ ПОЧАВ «ВІДЖИМАТИ» СПАДЩИНУ ЄРЕМЕЄВА ЩЕ ЗА ЙОГО ЖИТТЯ. ПОДРОБИЦІ

За словами міністра, зараз в Україні діють 6000 нотаріусів, які отримували свої ліцензії протягом 25 років. "Я за свою каденцію випустив всього 40 нотаріусів», - сказав Петренко.

«Ми проводимо камеральні перевірки нотаріусів. Дивимося за реєстром, чи здійснювалися сумнівні операції. В таких випадках ми викликаємо нотаріусів на комісії, позбавляємо ліцензії". Петренко стверджує, що порушення допускає тільки 1% користу існуючих нотаріусів.

«Ми працюємо над тим, аби виявляти та притягати до відповідальності», - сказав він.



Тетяна Єремеєва, яка поділилася новиною від Мін’юсту на своїй сторінці у Фейсбуці, при цьому зазначила, що деякі волинські видання свідомо ігнорують всі новини, що стосуються цієї справи.

«На сьогодні вже більше 30-ти українських видань розмістило інтерв'ю, у якому я пояснила суть юридичної та фінансової афери від колишніх партнерів покійного чоловіка - Степана Івахіва та Сергія Лагура, щодо порушення корпоративних прав спадкоємців....Але традиційно всі новини ,які стосуються цієї справи ігноруються локальними ЗМІ - "ВолиньПост" , " Волинь24" та новоствореним каналом "чесних "новин "12 Канал"....Жодної інформації та жодної публікації! Інформаційна політика даних видань викликає великі сумніви в об'єктивності та неупередженості», - написала Тетяна Єремеєва.



Нагадаємо, скориставшись шоковим станом 85-річної матері та вдови Ігоря Єремеєва Тетяни під час підготовки до похорону, його бізнес-партнери Степан Івахів та Сергій Лагур шляхом обману роздобули свідоцтво про смерть бізнесмена й відкрили спадкоємну справу у свого «підконтрольного» нотаріуса, яка була і є довіреною особою та обслуговувала інтереси групи компаній "Континіум". Таким чином вони одержали доступ до володіння й управління корпоративними правами, тобто до управління бізнесом, а законних спадкоємців, Тетяну Єремеєву та її дітей, просто усунули.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанка Показати IP 29 Вересня 2017 13:37
Робіть висновки...В Континіумі працювати нормальні люди не могли і не можуть!Всі хто там працював чи працює такі ж!
давайте Показати IP 29 Вересня 2017 14:31
прізвище нотаріуса у студію! Ариванюки?
Льоня до давайте Показати IP 1 Жовтня 2017 11:31
троць
ха! Показати IP 29 Вересня 2017 17:36
суть не в тому, чий спадок, а в механізмі. байдуже, на якому соціальному щаблі ти знаходишся - на#буть. коментатори, вас не бентежить існування продажних нотаріусів, яких дзусь притягнеш до відповідальності? це все реалії нашого сьгодення.
не переводьте стрілк до ха! Показати IP 29 Вересня 2017 19:11
ти ба який розумний
косік Показати IP 29 Вересня 2017 23:43
Просто партнери хитруни.і дужє не чесні люди.дай тобі сили Таня вивести їх на чисту воду.
Оленка Показати IP 30 Вересня 2017 03:59
Памятаю, як через сльозу Івахів заспокоював сімю свого друга Єремєєва на його поминках: ТЕПЕР У МЕНЕ ПЯТЕРО ДІТЕЙ... Але вже за тиждень цей придурок обікрав дітей Єремєєва, забрав у свою кишеню акції Єремєєва по "Континіуму", навіть, як виявляється, сімейну нерухомість теж прихватив. А ковельчани цього придурка ще й в нардепи вибирають...
Ото ж до Оленка Показати IP 2 Жовтня 2017 22:20
Тепер попробуй не повір, що Іваха не чекав смерті Єрємєєва...
1 Показати IP 30 Вересня 2017 19:08
стан війни? міністре, ви що?а яким правовим документом -це передбачено?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus