USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нотаріуса, яка допомагала Івахіву і Ко вкрасти спадщину у вдови Єремеєва, можуть позбавити ліцензії

4 Жовтня 2017 09:50
Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Олену Поручник просять притягнути до відповідальності і анулювати їй свідоцтво про право заняття нотаріальною діяльністю.

З такою скаргою звернулися до Міністерства юстиції України від імені вдови народного депутата Ігоря Єремєєва, повідомляє UBR.

Таким чином, Мін'юст може ініціювати перевірку діяльності нотаріуса, результатом якої цілком можливо стане анулювання її ліцензії.

Справа в тому, що 25 серпня 2015 року Олена Поручник відкрила справу щодо спадкового майна померлого народного депутата України Ігоря Єремеєва. У зазначеній справі, спадкоємцями першої черги є його дружина - Тетяна, син - Роман, дочка - Софія і мати - Анна.

Згодом стало відомо, що колишні бізнес-партнери померлого Єремєєва, а саме - Степан Івахів та Сергій Лагур, шляхом введення в оману, з метою отримання повного контролю над усім майном померлого, заволоділи свідоцтвом про його смерть.

Скориставшись розпачем і шоковим станом рідних і близьких, в останні дні, шляхом введення в оману матері померлого - було запропоновано відкрити спадкову справу саме у нотаріуса Олени Поручник.

ЧИТАТИ ЩЕ: ІВАХІВ ПОЧАВ «ВІДЖИМАТИ» СПАДЩИНУ ЄРЕМЕЄВА ЩЕ ЗА ЙОГО ЖИТТЯ. ПОДРОБИЦІ

Відомо, що Поручник була і є довіреною особою і обслуговувала інтереси групи компаній «Континіум» і WOG (співвласником яких і був померлий Єремєєв).

Таким чином, колишнім бізнес-партнерам Єремєєва вдалося, за допомогою приватного нотаріуса Поручник, отримати повний контроль за діями спадкоємців.

Факт очевидної упередженості і зацікавленості нотаріуса Поручник в перешкоджанні спадкоємцям в реалізації їх законних прав простежується і в інших її діях, пов'язаних з веденням зазначеної спадкової справи.

Зокрема, дружина померлого - Тетяна Ереемеева звернулася до Поручник із заявою про внесення виправлень у спадкових документах, посилаючись на допущені нотаріусом під часі їх оформлення неточності.

Але нотаріус тільки через 5 місяців внесла зміни в спадкові документи.

Також Поручник перешкоджала дружині Єремєєва оформити спадщину від свого чоловіка за кордоном.

Внаслідок низки неправомірних дій, спрямованих на перешкоджання в отриманні спадщини, затягування термінів видачі спадкових документів та наявного конфлікту інтересів приватного нотаріуса Поручник та низки осіб з колишнього бізнес-оточення Єремєєва, його дружина Тетяна вказує на недобросовісні дії нотаріуса у веденні цієї спадкової справи.

Як раніше повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, міністр юстиції Павло Петренко повідомив про те, що за всіма фактами порушень в спадковій справі Тетяни Єремєєвій будуть розглянуті скарги і прийняті відповідні рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Коля Показати IP 4 Жовтня 2017 10:36
Ще можуть позбавити? Це потрібно позбавити її і ще за такі махінації тюрмою пахне а не тільки ліцензію забрали а хто ж буде відповідати за такі дії?Ганьба владі яка не слдкує ні за чим тільки кишені набивають і набивають
Я Показати IP 4 Жовтня 2017 11:51
А в тюрму сяде водій що їх до неї віз
Ііммяя Показати IP 4 Жовтня 2017 12:11
А де Євген Миронович Єрємєєв? В стороні стоіть?
лагур до Ііммяя Показати IP 5 Жовтня 2017 00:28
А він скористався шулєрством Івахіва і теж хапанув добра і зараз живе собі в задоволення, аж доки крадена кістка не застрягне в горлі.
Кіля Показати IP 4 Жовтня 2017 12:44
то івахів таким займається? колись сидів тихенько а тепер виліз і такі чудеса виробляє да гроші псують людей
прокурор до Кіля Показати IP 5 Жовтня 2017 00:29
Іваха вже собі вирок стренькав...
Справедливість Показати IP 4 Жовтня 2017 14:19
А призначати номінативних власників можна, щоб не сплачувати податки, або опосередковано вести бізнес, будучі депутатом? За законом це суворо забороняється. Беззаконня породжує беззаконня....
Юзік Показати IP 4 Жовтня 2017 15:58
У 90 -х за таке був відстріл ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus