USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нове авто для бійців везуть на схід волинські волонтери

16 Листопада 2018 14:41
Продукти, медикаменти, одяг, маскувальні сітки, сувеніри, зокрема дитячі малюнки, а також новопридбане авто везуть на схід волонтери від Волинської обласної організації Спілки ветеранів Афганістану.

У дорогу вони відправилися 16 листопада по обіді.

Як розповів голова Волинської обласної організації Спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович, волонтери від спілки вже протягом близько п’яти років періодично їздять на передову, куди доставляють усе найнеобхідніше – починаючи від одягу, продуктів харчування й закінчуючи запчастинами чи автомобілями. Окрім того, везуть й іменні передачі.

«Завдяки волонтерам, зокрема із Нововолинська, вдалося придбати автомобіль, який ми відправляємо нашій бригаді (14-й ОМБ із Володимира-Волинського, – ВН)», – сказав Григорій Павлович. Він додав, що зараз на ремонті перебувають ще два автомобілі, які близько місяця тому волонтери забрали зі сходу.
«Ми передаємо не тільки продукти чи техніку, ми передаємо хлопцям частинку нашої душі. Ми не забуваємо героїв, які на передовій захищають суверенітет нашої країни», – акцентував Григорій Павлович.
Також він подякував усім, хто долучився до збору допомоги бійцям: Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», ТОВ «Забіяка», ТМ «Дмитрук», «Луцьк Експрес», ПАТ «Теремнохліб», ТзОВ «Волиньфарм», «Наш Край», Олександру Михальчуку, мешканцям Торчина, Любомля, Ковеля тощо.
Волонтер Олександр Шинкарук, своєю чергою, зауважив, що придбати автомобіль бійцям вдалося завдяки небайдужим мешканцям Нововолинська, Благодатного.
«Ініціатором збору допомоги для купівлі машини є волонтер Олександр Мазурок, який відправляє на передову вже не перший автомобіль», – сказав Олександр Шинкарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олександр Показати IP 16 Листопада 2018 15:06
ТО якє з цих авто? чи три разом???
Олександр Показати IP 16 Листопада 2018 15:08
Роздали б дитячі малюнки в Луцьку, безпритульним .
878 Показати IP 16 Листопада 2018 15:36
Де бляхофоби? Податки, розтаможка і все таке
Боб Показати IP 16 Листопада 2018 16:49
Может уже достать волонтерствувати! Де працюєте, за що живете. Займіться відстежування куди йдуть "військовий збір 5%" буде більше користі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus