USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нове дорожнє покриття, каналізація та сучасне LED-освітлення: як ремонтують дороги та двори Луцька

18 Вересня 2020 22:07
У Луцьку продовжують ремонт вулиць міста. Перший заступник міського голови Григорій Недопад, радники міського голови Ігор Поліщук та Юрій Безпятко проінспектували проведення ремонтних робіт на дорогах міста.

Зокрема, посадовці побували на вулиці Надозерній, де завершуються роботи з облаштування щебеневого дорожнього покриття із напівпросочуванням бітумною емульсією, повідомляє Луцька міська рада.

Така технологія широко використовується у секторах приватної забудови Луцька, і чудово себе зарекомендувала. Попередньо мешканці цієї вулиці часто скаржились на розбите ґрунтове покриття, ситуація особливо ускладнювалась у період дощів.
Тривають також роботи з капітального ремонту дороги на вулиці Ківерцівській. На разі тут іде підготовка до вкладання вирівнюючого шару асфальту, облаштовуються нові водозабори зливової каналізації. Окрім того, на цій ділянці буде відремонтовано пішохідну зону, викладено бруківку та проведено благоустрій.
Тим часом, мешканці багатоповерхових будинків на вулиці Січовій, 3, 3а, 5, 7 з нетерпінням очікують закінчення капітального ремонту тутешньої прибудинкової території. У їх дворі буде викладено комфортну бруківку, проведено благоустрій, встановлено сучасне LED-освітлення.
Особливо посадовці відзначили ремонт пішохідної зони на проспекті Молоді.
«До реалізації різноманітних рішень необхідно підходити творчо та відповідально. До прикладу — тротуар на проспекті Молоді, до ремонту він був практично знищеним. Можна було зробити звичайний суцільний тротуар, однак було залучено творчих проектантів, які підійшли до проблеми сучасно.

Тут є пішохідна зона, розділена із велосипедною доріжкою, є зона озеленення, передбачено встановлення лавочок. Це буде дійсно як тротуар проспекту — функціонально, привабливо і дуже практично», - зазначив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus