USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Нове покоління ноутбуків Dell Inspiron для мандрівників*

27 Липня 2020 13:18
Компактні переносні комп’ютери для багатьох користувачів стали такими ж атрибутами іміджу, як і смартфони. Ультратонкі лептопи займають почесне місце в чоловічому і жіночому багажі. Унікальні за змістом і зовнішніми параметрами, пристрої стануть незамінними для роботи і відпочинку. Особливий інтерес у любителів подорожувати викликають ноутбуки Dell Inspiron, які відрізняються новими технологіями на базі процесорів Intel, тонкими рамками з боків, легкою конструкцією і сучасним дизайном. Якщо ви ще нічого не чули про неймовірно портативні моделі, тоді саме час дізнатися.

Інтернет-магазин «Стилус» підготував більш детальний огляд.
Ноутбук Dell Inspiron 5593 завжди готовий до дороги

Американська корпорація не боїться випускати сміливі рішення, які можуть ефективно працювати і залишатися на зв’язку в будь-якій точці світу. Найкраще з такими завданнями справляється ноутбук Dell Inspiron 5593. Розробники змогли створити мобільний гаджет, який швидко поміщається в сумку, показує високу продуктивність, стійкий до високих температур, гарантує чудове зображення. Таких видатних характеристик інженерам вдалося досягти за рахунок застосування нових технологій.

Надійний корпус і чисті лінії ноутбука доставляють естетичне задоволення. Великий 15,6-дюймовий екран підходить для комфортного перегляду фільмів, реалізації проектів та потокової передачі. Якісні шарніри можуть витримати 20 000 разів відкриття і закриття кришки.

Мультимедійні кнопки стійкі до натискань 40 000 разів. Невелика вага до 2 кг спрощує транспортування девайса. Ще більш привабливим лептоп роблять такі характеристики:

– Оновлений процесор Intel Core 10-го покоління – однозначна перевага Dell Inspiron 5593. Чіпсет може вирішити будь-які повсякденні завдання. Створюйте авторські відео, працюйте в офісних додатках, обробляйте фотографії без гальмування і глюків.

– Попередньо встановлена Windows 10 Home – ОС звична і зручна, синхронізація файлів моментальна, можливість прикріпити до чотирьох елементів на одному дисплеї.

– Динаміки з підтримкою Waves MaxxAudio Pro – звук цього ноутбука вражає. Відчуйте абсолютну свободу і різноманіття мультимедійних можливостей.

– Незнімна літій-іонна батарея – компактні пристрої здатні витримати рекордне автономне існування без підзарядки. Цьому сприяє знижене енергоспоживання акумулятора.
Дуже тонкий Dell Inspiron 5490 притягує погляд

Ще один представник нашого огляду – ноутбук Dell Inspiron 5490. Ультрабук є відмінним вибором для тих, хто любить багато подорожувати. Він легко поміщається в сумку з пачкою документів, не відтягуючи руки своєю вагою. Тонкі бічні рамки дають можливість зануритися в робочий процес. Глянцевий 14-дюймовий екран має хороші показники яскравості і контрастності. Встановлений процесор Intel Core 10-го покоління здатний вирішити найскладніші завдання. Відрізняється Dell Inspiron 5490 низьким енергоспоживанням, що дозволяє працювати далеко від розеток досить довго.
Додаткові можливості моделі:

– веб-камера HD;

– стереодинаміки;

– вбудований мікрофон;

– функція перемикання при піковому навантаженні;

– багатофункціональний порт USB Type-C.

І хоча справжні витвори мистецтва ніколи не були дешевими, американській компанії вдалося утримати вартість в розумних межах. Купити ноутбук Inspiron 5490 можна за дуже вигідною ціною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus