USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нові тротуари і велодоріжки: в Луцьку капітально відремонтують Володимирську

16 Січня 2022 07:58
В обласному центрі Волині запланували капітальний ремонт вулиці Володимирської.

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради вже оголосив на сайті державних закупівель торги на розроблення проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт вулиці Володимирської в місті Луцьку Волинської області». Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 21 січня.

Очікувана вартість розробки проєкту становить 1,25 мільйона гривень.

Згідно з технічною специфікацією, що міститься в тендерній документації, проєкт має передбачати такі роботи: видалення дерев, корчування пнів; фрезерування асфальтобетонних покриттів, розбирання бортових каменів; приведення повздовжнього та поперечного профілів до вимог ДБН; відведення дощових вод; влаштування верхнього шару покриття з асфальтобетону; улаштування з’їздів та додаткового поверхневого водовідведення; влаштування нових тротуарів та велодоріжок з обох сторін; ремонт кільцевої розв’язки на перехресті вулиць Володимирська – Львівська – Глінки; ремонт горловин колодязів підземних мереж; влаштування горизонтальної дорожньої розмітки із холодного пластику; встановлення нових знаків; облаштування зупинок громадського транспорту та улаштування пішохідних переходів підвищеної видимості.

Капітальний ремонт на Володимирській планують виконати в одну чергу на протяжності 1,3 кілометра (середня ширина дорожнього покриття вулиці – 14 метрів).

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації, зокрема трьох інженерів-проєктувальників, інженера-геодезиста, інженера-консультанта, а також досвіду виконання аналогічних робіт.

Проєктно-кошторисна документація на капітальний ремонт вулиці Володимирської в Луцьку має бути розроблена до 1 червня. Після цього стане можливим оголошення торгів на самі роботи.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в мікрорайоні ЛПЗ планують ремонт дорожнього покриття бульвару Дружби народів.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Гіп Гоп Ура Показати IP 16 Січня 2022 08:30
А коли відремонтують капітально теплотраси?
Нор до Гіп Гоп Ура Показати IP 16 Січня 2022 10:22
Ніколи
Ігор луцький до Гіп Гоп Ура Показати IP 16 Січня 2022 10:47
Гроші в землю закопують або дурні,або злодії.Ви запитайте в людей,які мають автономку,скільки вони заплатили за грудень.А людей,що мають централізоване опалення,ще і в літку заставляють платити.Монополіст вижме з людей останні соки.
Анонім Показати IP 16 Січня 2022 10:12
Нарешті,ще б Стефаника,Симиренка...зробили хоч якесь покриття.
Лучанин Показати IP 16 Січня 2022 11:17
По ходу в Луцьку не потрібний кисень що викорчують дерева цілі.
Анонім до Лучанин Показати IP 16 Січня 2022 12:56
Ти був на Володимирській,бачив ті дерева?Гілка лягла на тролейбусну лінію ніхто не помітив,а як вже старе хочуть зрізати,то починається.. Корені тротуари підняли...Не ний.Йди краще посади дерево біля хати.
Лучанка Показати IP 16 Січня 2022 12:48
А коли виконаєте обіцяний ремонт вул. Ковельської? Тротуарні доріжки понищені так, що не з візочком дитячим, ні велосипедом проїхати, а що казати про людей похилого віку, яким потрібно дійти до аптеки чи магазину.
Людина Показати IP 16 Січня 2022 14:27
Саме головне вирізати дерева! Коли ж це варварство закінчиться?!
лінивець Показати IP 16 Січня 2022 14:33
До речі це правильний вчинок-ремонтувати окраїни міста,а то все центр ремонтують а окраїни розбиті та занедбані!!! Треба ще Ковельську зробити -тротуари ніякі
Радувець Ларіса Показати IP 16 Січня 2022 15:53
А в центрі біля фонтану і аптеки Доктор ями вже назавжди будуть? Такий гарний електронний обмежувач заїзду пропрацював три дні, яким Козел завідував, де обмежувач подівся в скільки лучанам коштували ці іграшки владців???
ЗнайЮ Показати IP 16 Січня 2022 18:18
Постійно одні новини з майбутнього. Ось коли зроблять, тоді і поговоримо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus