USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ремонт вулиці Дубнівської в Луцьку витратять майже 90 млн

1 Серпня 2020 20:53
Протягом року в Луцьку капітально відремонтують вулицю Дубнівську.

Відкриті торги для пошуку підрядника 30 липня оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 17 серпня. Аукціон розпочнеться 18 серпня.

Очікувана вартість робіт становить 89,26 мільйона гривень.

За ці кошти заплановано здійснити підготовчі роботи (холодне фрезерування покриття, розбирання покриття, демонтаж бруківки), улаштування проїжджої частини з гарячої асфальтобетонної суміші, ремонт оглядових колодязів мереж водопостачання та каналізації з встановленням самонівеляційного люку та адаптаційної плити, облаштування технічних смуг, острівців безпеки, пішохідних і велосипедних доріжок, з’їздів, встановлення пішохідного огородження, нанесення пластикової горизонтальної розмітки, установку пластикового сигналізатора, встановлення дорожніх знаків, ремонт мережі дощоприймальної каналізації, будівництво дощоприймальних колодязів, будівництво трубопроводу, облаштування місця збору побутових відходів тощо.

Капітальний ремонт вулиці мають закінчити до 31 грудня наступного року. Гарантійний термін на виконані роботи становитиме вісім років.

Нагадаємо, магістральні частини вулиць Ківерцівської, Дубнівської, проспектів Соборності та Відродження хочуть відремонтувати в рамках програми «Велике будівництво». Раніше департамент ЖКГ оголосив тендери на ремонти проспектів Соборності, Відродження і вулиці Ківерцівської. Вартість робіт на цих трьох об’єктах сукупно оцінили в понад 82 мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus