USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Новостворений Волинський медінститут запрошує на навчання: перелік спеціальностей

12 Червня 2020 15:06
На старті вступної кампанії 2020 року перед випускниками 9 та 11 класів стоїть непростий вибір, адже важливо не помилитися й обрати той навчальний заклад, де вдасться здобути якісну освіту, що стане путівкою в життя.

Саме таким є Волинський медичний інститут, який свого часу став першим медичним освітнім закладом на Волині і нині може похвалитися 76-літньою історією. Справжня гордість інституту – 15 тисяч випускників, які працюють у системі охорони здоров’я України.

Цьогоріч на навчання запрошують випускників 9 та 11 класів, а також випускників медичних коледжів.

Волинський медичний інститут здійснює підготовку сестер медичних – бакалаврів за спеціальністю «Медсестринство. Сестринська справа».

У структурі інституту – Луцький базовий фаховий медичний коледж, який готує фахових молодших бакалаврів на основі базової та повної загальної середньої освіти. Абітурієнтів запрошують на навчання за такими спеціальностями: «Медсестринство» (освітньо-професійні програми: «Лікувальна справа», «Акушерська справа», «Сестринська справа»); «Фармація, промислова фармація» (освітньо-професійна програма «Фармація»).

«Наші переваги – ступенева освіта в медсестринстві, потужні бази практик, сучасні методи викладання, – наголошують у навчальному закладі. – Тож якщо ви бачите себе в медицині, прагнете здобути якісну медичну освіту – ласкаво просимо! Ми навчимо вас рятувати людські життя, а ще обіцяємо незабутні студентські роки у нашій дружній спільноті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
103 Показати IP 25 Червня 2020 10:53
А групи парамедиків коли будуть, служба ЕМД їх чекає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus