USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нововолинське диво та впевнені перемоги «кумів» і дубля «Надії»: перші фінали футзального чемпіонату Волині. Фоторепортаж

18 Вересня 2022 08:41
У Луцьку в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі відбулися перші матчі фіналу чемпіонату Волині з футзалу. У Першій та Вищій лізі особливої інтриги не було – дубль «Надії» впевнено обіграв «Камаз-Агро» з Рівненщини, а «Кум і Ко» не залишили шансів «Торпедо», обидві гри закінчилися з рахунком 3:0. А ось глядачі на трибунах першого матчу фіналу Суперліги «Надія» – «ТТІ» (Нововолинськ) стали свідками справжнісінького дива.

Інформаційне агентство Волинські Новини завітало на фінали АМФВ та пропонує до уваги читачів огляд матчів.

Нагадаємо, що Асоціація футзалу Волині вирішила дограти попередній сезон, тому на майданчиках Волинської ОДЮСШ та спорткомплексу ВНУ минулого тижня у півфіналах зійшлися команди з різних ліг. 17 вересня відбулися перші матчі фіналу.

Перша ліга

У фіналі зійшлися «Камаз-Агро» з Рівненщини та дубль «Надії» з Львівської області. Вже на першій хвилині футзалісти з Львівщини святкували взяття воріт, а невдовзі «камазівці» попустили ще раз.

Після пропущеного другого голу вони так і не оговталися, щоправда можна згадати їхній момент з влучанням у поперечину. Як футзалісти «Камаз-Агро» не намагалися нав’язати боротьбу, але це в них не вийшло – на останній хвилині «Надія» ввігнала у сітку їхніх воріт третій м’яч. Цілком закономірна перемога дубля «Надії» перед другим матчем фіналу (3:0).
Вища ліга

Перший матч фіналу «вишки» також не мав особливої інтриги. Фаворитом фіналу «Торпедо» – «Кум і Ко» були останні, що й підтвердила гра. В середині першого тайму Блажиєвський вивів «кумів» вперед, а до кінця п’ятнадцятихвилинки він оформив дубль. У другій половині зустрічі «Кум і Ко» забили втретє, так і не дозволивши «Торпедо» відіграти бодай один м’яч та забезпечивши собі непогану перевагу перед другою грою.
Суперліга

А ось перший матч фіналу «суперки» подарував присутнім на трибунах вболівальникам неабиякі емоції. У фіналі між собою зійшлися «Надія» з Львівщини та нововолинська команда «ТТІ». На папері беззаперечним фаворитом була «Надія». Власне, перший тайм це і продемонстрував.

Рахунок у матчі все ж відкрили нововолинці, але «Надія» не лише швидко зрівняла рахунок, а й вийшла вперед. До кінця тайму «Надія» ще двічі розписалася у воротах «ТТІ», особливо красивим був третій гол, коли гравець команди з Львівщини черпачком перекинув воротаря. Тож після першого тайму на табло висвічувалося 4:1.
Здавалося б, гра закінчена, але другий тайм перевернув все на з ніг на голову. На початку другої половини волиняни відіграли один гол. «Надія» одразу ж зреагувала та випустила п’ятого польового, очевидно, щоб дотиснути «ТТІ» остаточно. Але ця тактика спрацювала зовсім не на їхню користь, адже нововолинці, скориставшись відсутністю у воротах кіпера, забили з власної половини поля, скоротивши відставання до мінімуму – 4:3.
Психологічна перевага була явно на стороні «ТТІ» і невдовзі вони зрівняли рахунок, забивши з гострого кута. Зрівнявши рахунок, нововолинці і так створили диво, але на цьому вони не зупинилися, зумівши забити і переможний м’яч, розстрілявши воротаря «Надії» наприкінці гри. Тож фінальний рахунок 5:4 на користь «ТТІ», і цей результат зберігає інтригу, хто ж саме стане переможцем Суперліги Волині.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 18 Вересня 2022 12:37
Великий РЕСПЕКТ автору статті, у якій він назвав все своїми іменами, а саме - "Надія" з Львівщини, а ніякі це не Локачі чи Хорів. Там футзал грати не вміють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus