USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Нововолинські волонтери сплели дві тисячі маскувальних сіток

8 Березня 2023 16:43
У волонтерському осередку з виготовлення маскувальних сіток людно, кипить робота. Тут готують нове велике замовлення для наших Захисників. За день-другий 15 маскувальних сіток повезуть на передову.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

Вже рік координують роботу осередку Наталія Волохата, Анна Воскобойнік та Ірина Власюк. Волонтерки розповіли, що за цей час вдалося сплести близько двох тисяч маскувальних сіток та сотню кікімор. Це результат щоденної клопіткої праці людей доброї волі, які знаходять час, щоб і в тилу наближати Перемогу.

До слова, міська рада систематично купує основи для маскувальних сіток.
Серед добровольців, для яких плетіння маскувальних сіток та кікімор стало щоденною працею, – Віктор Шустваль, Леонід Іващенко, Сергій Старостін, Віра Замлинна, Надія Войтович, Ольга Клюкіна.
Читати ще: Під сітками кольору «сніг по-волинськи» замасковану техніку ворог не виявить

Кожен, хто долучається до роботи, хто приносить тканину і нитки, хто везе замовлення військовим, робить дуже потрібну та важливу справу.
«Якщо маєте вільний час і хочете допомогти чи готові поділитися тканиною зелено-коричневих кольорів, звертайтеся за телефонами: 097-172-36-37 – Ганна; 096-877-21-08 – Ірина; 067-804-21-12 – Наталія», – додають нововолинські волонтери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus